Dağhan Külegeç'ten alay konusu olacak 'Kavak Yelleri' açıklaması!

Kavak Yelleri dizisi ekibi, geçtiğimiz günlerde Pinhani Grubu'nun 'Dön Bak Dünyaya' adlı şarkısına klip çekmişti. Klipte dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci de yer aldı ancak en çok Dağhan Külegeç'in yer almaması dikkat çekti. Külegeç'den bu konuya alay edercesine bir yanıt geldi.

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Efe karakteriyle şöhreti elde eden, bir süre sonra diziden ayrılan ve yeniden geri dönme kararı alan Dağhan Külegeç, yıllar sonra yine Kavak Yelleri dizisiyle dikkat çekecek bir açıklamaya imza attı. Dizi oyuncu ekibinin pandemi döneminde, hem moral hem de anı amaçlı çektikleri 'Dön Bak Dünyaya' klibinde yer almayan Külegeç, klipte yer almamasıyla ilgili herkesi şaşkına çeviren şu açıklamayı yaptı:

”Benim için çok zor bir dönemdi Kavak Yelleri. Bazı zorluklar yaşadım. Klip için bana ulaşılınca aramızda bir iletişimsizlik oldu. Hem eskiden hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu. Herkesten tekrar özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir ama dizinin duygusu seyreden insanlara ait. Ben de o duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, söz.”

Külegeç'in bir sonraki pandemide şeklinde bir ifadeye yer vermesi, ya kliple dalga geçiyor ya da bilinçli bir açıklama şeklinde yapmadı şeklinde yorumlandı. Bu yorumlar dışında, Külegeç'in ifadelerini alay konusu yapanlar da oldu.

BİR YORUM YAPIN 0