Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza baba oluyor! Efecan Dianzenza kimdir?

2016 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılık ve sunuculuğunu yaptığı Surivor yarışmasıyla tanınan Efecan Dianzenza, sosyal medya hesabından müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı. Baba olacağını duyuran genç sporcuya hem hayranlarından hem de yakın dostlarından tebrik mesajları yağdı. Efecan Dianzenza kimdir?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında finale kadar ilerleyen bir performans sergileyen Efecan Dianzenza, ciddi bir hayran kitlesi elde etti. Dianzenza yarışmadan bir sene sonra 2017 yılında Duygu Çavdar ile nikah masasına oturdu.

efecan dianzenza ve duygu çavdar

efecan dianzenza ve duygu çavdar

Spor hocalığı yapan Dianzenza, şimdilerde baba olma heyecanı yaşıyor. 3 yıldır evli olan genç çift bebek haberini hayranlarıyla sosyal medyada paylaştı. Çiftin gönderilerinin altına yorum yağdı. 

efecanın müjdeli paylaşımı

efecanın müjdeli paylaşımı

PEKİ EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

14 Temmuz 1990 yılında Londra'da dünyaya gelen Efecan Dianzenza, 3 yaşındayken ailesiyle beraber Türkiye'ye gelir ve İzmir'in Karşıyaka ilçesine yerleşir. Annesi Türk babası ise İngiliz olan Dianzenza, 9 yaşındayken Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısına kaydolur. Böylece futbol hayatı başlar. 14 yaşına geldiğinde kendini gösteren Efecan beu kez Antalya Spor Kulübüne transfer olur.  Ancak İstanbul'a dönüp Lise eğitimini tamamlayan Efecan daha sonra Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı.

efecan ınstagram paylaşımı

efecan ınstagram paylaşımı

İstanbul'a gelmesiyle hayatı tamamen değişti. Mister International Yarışması'nda erkek manken olarak Türkiye'yi temsil etti. 2010 yılında ise Model of Models yarışmasında Türkiye 1.liği kazandı. Böylece spor hayatına ara veren Efecan, mankenlik sektörüne girdi. Son olarak ise Survivor yarışmasına dahil olan Efecan buradaki başarısıyla arından söz ettirdi. 

Murat Dalkılıç Yeditepe konserlerini eleştirenlere ateş püskürdü! Murat Dalkılıç kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç Yeditepe konserlerini eleştirenlere ateş püskürdü! Murat Dalkılıç kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0