Amerikalı Rapçi Cardi B Muhteşem Yüzyıl dizisine yeniden başladı!

Dünyaca ünlü rap yıldızı Cardi B 4 sezon yayınlanan ve reytingleri altüst eden Muhteşem Yüzyıl dizisine yeniden başladığını sosyal medyada paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediğini ve hayran kaldığını belirten rap yıldızı Cardi B, diziye yeniden başladığını duyurdu.

cardi b paylaşımı

cardi b paylaşımı

Grammy ödüllü rapçi Cardi B, Muhteşem Yüzyıl ve Kösem Sultan hayranı olduğu ortaya çıkmıştı.Devamlı sosyal medya hesabından Muhteşem Yüzyıl ve Kösem Sultan dizileri hakkında paylaşımlar yapan Cardi B, iki dizinin bütün bölümlerini kaçırmadan izlediğini itiraf etti. Gerçek adı Belcalis Almanzar olan Amerikalı ünlü rapçi, Kösem Sultan dizisinin final bölümünü izledikten sonra Twitter hesabından Türk yönetmenlere seslendi. Cardi B, yaptığı paylaşımda "Türk yönetmenler, lütfen bir sultan dizisi daha yapar mısınız? Buna ihtiyacım var. Gerçekten feci şekilde ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından takipçileriyle sık sık iletişime geçen Cardi B, bu defa Türk takipçilerine yeni dizi tavsiyesi istedi. Ünlü rap yıldızı Cardi'nin "Şimdi ne izleyeyim?" sorusuna Türk takipçilerinden gelen dizi önerisi bir dömnem izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu oldu.

Grammy ödüllü ünlü sanatçı Cardi, eşi Offset’i bu seyahate gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Yaptıkları canlı yayında eşinin 18 saatlik uçuş yapmak istememesinden yakınan Cardi B. "Sultan Süleyman’ın yaşadığı sarayı görmek istiyorum. Ama eşim 18 saatlik uçuş yapmak istemiyor" dedi. Eşi Offset ise eşini kırmamak için uzun uçuşa 'evet' diyebileceğini söyledi. 

Grammy ödüllü rapçi Cardi B, kısa süre önce Muhteşem Yüzyıl hayran kalarak bütün bölümlerini bitirdi.Muhteşem Yüzyıldan sonra Kösem Sultan'ı izleyen Amerikalı rapçi, sosyal medya hesabından dizi hakkında yorumlarını dile getirerek  Kösem ve Hürrem’i birbiriyle kıyasladı.

"Lanet olsun! Neden senin olmayan bir çocuğu tahta çıkarırsın ki! Hürrem bunu asla yapmazdı. Derdi ki 'Üzgünüm bebeğim, seni seviyorum ama ölmelisin" ifadesini kullanan Rapçi Cardi B, daha sonra ise Kösem’in beğenmediği bir başka özelliğini de sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Cardi B, sosyal medya hesabından şöyle "Kösem’in en sevmediğim huyu da düşmanlarını öldürmesi uzun zaman alıyor. Çok fazla affedici. Hürrem olsa şimdiye hepsinin kellesini almıştı." yazdı.

Kösem sultan hakkında sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımı yapan Cardi B, kendisine yanıt veren hayranlarıyla cevap vermeyi ihmal etmiyor.

Müzik dünyasının Grammy ödüllü rapçi Cardi B. 2014 yılında final yapan Muhteşem Yüzyıl hayranı olduğu ortaya çıktı. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin sıkı takipçilerinden olan Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Cardi B., İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyor. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin bölümlerini bitirip devam niteliğindeki "Muhteşem Yüzyıl Kösem’i izlemeye başlayan şarkıcı, Osmanlı tarihine hayran kaldı. Önceki gün diziden bir bölümü sosyal medya hesabından paylaşan Cardi B.’ye bir internet kullanıcısı "İstanbul’a gelin ve Topkapı Sarayı’nı, Sultan Süleyman’ı, Hürrem’i ve tüm Osmanlı İmparatorluğu’nu ziyaret edin" mesajını yazdı. Cardi B. bu mesaja cevabı ise olumlu oldu. Şarkıcı, "Kesinlikle geleceğim. Bekleyemiyorum" yanıtını verdi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bunu gözler önüne serdi. Gerçek adı Belcalis Almanzar olan şarkıcı, kızının videolarını instagram üzerinden paylaştı.

Cardi B. ile Offset'in kızı Kulture Kİiari Cephus, oyun oynarken arka tarafta ekranda Muhteşem Yüzyıl dizisinin görüntüleri oldukça dikkat çekti. Ünlü oyuncunun izlediği bölümlerin, Meryem Uzerli' diziden ayrıldıktan sonra gelen Vahide Perçin ve Pelin Karahan'ın olduğu bölümler olarak görüldü.

Beraber hareket etmenin önemini gösteren video!

İLİŞKİLİ HABER

Beraber hareket etmenin önemini gösteren video!
Genç doktor Meryem Mercan Covid-19 nedeniyle vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Genç doktor Meryem Mercan Covid-19 nedeniyle vefat etti!
Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal koronavirüs testi yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal koronavirüs testi yaptı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 3 yıl önce

hani batının özgürlükçü düşünce yapısı? nerede kaldı kadının kendi ayakları üstünde durması falan fistan... kadın o kadar ünlü vs ama istediği yere kalkıp gidemiyor bile... bizdeki batı özentilerine gelsin.

Toplam 2 beğeni

Yusuf 3 yıl önce

Ünlü oyuncu evet

Toplam 1 beğeni