Genç doktor Meryem Mercan Covid-19 nedeniyle vefat etti!

Tıp fakültesi öğrencisi genç doktor Meryem Mercan Covid-19 nedeniyle vefat etti. Mercan için yazılı bir açıklama yapıldı.

Konya Selçuk Üniversitesi'nde eğitim gören 6. sınıf öğrencisi Dr. Meryem Mercan, Covid-19 nedeniyle 24  yaşında hayatını kaybetti. Annesi de bir sağlık çalışanı olan Mercan için yapılan yazılı açıklamada, 'Tıp fakültesi 6. sınıf intern öğrencisi Merve Mercan, sabah 08.00 sularında vefat etti. 45 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Mercan'da, yatışından 5 gün sonra immün yetmezliği olduğu tespit edildi. Tüm tedavi basamakları sırayla ve özenle uygulanan Mercan, 40 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdikten sonra, yoğun çaba ve tüm tıbbi müdahalelere rağmen bu sabah hayata gözlerini yumdu.' ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, 'Merve, fakültemizin onur öğrencisiydi. Son derece başarılı, saygın, kıymetli, tüm çevresine örnek bir öğrenciydi. Üzüntümüz, acımız çok büyük. Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine, tüm sağlık camiasına sabır dileriz.' ifadeleri yer aldı.

Amerikalı Rapçi Cardi B Muhteşem Yüzyıl dizisine yeniden başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı Rapçi Cardi B Muhteşem Yüzyıl dizisine yeniden başladı!
Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal koronavirüs testi yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal koronavirüs testi yaptı!

BİR YORUM YAPIN 0