Son haliyle korkutan Arda Kural'dan ilk açıklama!

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraftaki görüntüsüyle korkutan Arda Kural'dan ilk açıklama geldi. Kural, sağlık durumunun iyi olduğunu belirten bir mesaj sosyal medya hesabından yayınladı.

Geçtiğimiz yıl Tutunamayanlar dizisi ile yeniden ekrana çıkan Arda Kural, dizinin ardından uzun süre ortalarda görünmüyordu. Pandemi sebebiyle vaktinin çoğunu evinde geçiren Kural, yeniden ortaya çıktı. Eski halinden eser kalmadığı görülen oyuncu, değişimi ile hayranlarını üzdü. Yapılan yorumların ardından Kural sosyal medyadan yeni bir açıklama yaparak "Saçımı kestim, maske taktım eşofman ile poz verdim diye hasta sayıldım. Gayet iyiyim herşey yolunda selamlar" notunu düştü. 

►ABD'Lİ BİLİM İNSANLARI KEŞFETTİ: ZOMBİ GEN!

İŞTE SON HALİ;

Rahatsızlığının ardından açıklamalarda bulunan Arda Kural, "Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım" şeklinde konuşmuştu.

Psikonevroz nedir? Psikonevroz belirtileri nelerdir ve tedavisi var mıdır?İLİŞKİLİ HABERPsikonevroz nedir? Psikonevroz belirtileri nelerdir ve tedavisi var mıdır?

ARDA KURAL'DAN HÜLYA AVŞAR'A TOKAT GİBİ CEVAP!

Hülya Avşar, Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bu sırada maske takmak zor mu sorusu üzerinde söylediği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çarşaflı kadınlar hakkında yaptığı "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini 'öcü' demiştim" çirkin ifadelere bir tepki de oyuncu Arda Kural'dan geldi.

Kural, Avşar'ın ismini geçirmezse de şu sözlerle gündem olan olaya tepki gösterdi: "Para için soyunanların Allah için giyinenlere laf söylediği iğrenç bir çağda yaşıyoruz!"

arda kural paylaşımı

arda kural paylaşımı

Kural'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Skandal sözlere yer veren Avşar cephesinde ise henüz bir özür açıklaması gelmedi. 

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali ve Ömer Gezen boşandı! Bircan Bali kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali ve Ömer Gezen boşandı! Bircan Bali kimdir?

BİR YORUM YAPIN 118

Sefa 2 yıl önce

Ne diyebilirim Arda bey ağzinıza sağlık sizin gibi düşünenlr kaldımı

Toplam 1 beğeni

kadir 3 yıl önce

Allh yardımcısı olsun düzelir inşallah

Toplam 1 beğeni

konuk 3 yıl önce

Allah şifa versin doğru insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.

Toplam 2 beğeni

alonegreywolf 3 yıl önce

Evet... Para için, nefisleri için soyunanlar bedel ödeyecekleri gün uzak değil.

Toplam 2 beğeni

cemil 3 yıl önce

Arda bey Ağzına ve yüreğine sağlık olsun İnşallah.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun