Ünlü oyuncu Umut Oğuz'dan özel hastane isyanı!

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, ateşler içerisinde yanan eşini ambulans içerisinde 45 dakika bekleten özel hastanelerin sağlık sistemine veryansın etti. Oğuz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şehir hastanelerindeki sistemin başarısına da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, eşinin rahatsızlığı üzerinden yaşadığı sağlık skandalını sosyal medyadan paylaştı. Eşi 38 derece ateşle yanan Oğuz, ambulans çağırdı. Ambulans hemen geldi ancak özel hastaneelr, Oğuz'un eşini tedavi etmeyi kabul etmedikleri için sadece ambulans içerisinde 45 dakika beklemek zorunda kaldılar. Çifti sadece Başakşehir Şehir Hastanesi kabul etti.

Ambulans götürmediği için şahsi arabasıyla giden Oğuz, burada gördüğü hizmeti ve özel hastaneler tarafından yaşadıkları hasta mağduriyetini sosyal medyadan paylaştığı videoda şu sözlerle anlattı:

'Eşim rahatsızlandı ambulans çağırdık 10 dakika da geldi fakat eşim ambulansın içinde 45 dakika bekletildi. Gerekçesi ise karşıdaki hastaneden onay beklemeleriydi. Birçok özel hastaneyi arattık fakat kimse kabul etmedi. 38 derece ateşi olmasına rağmen hiçbir özel hastane kabul etmedi. Biz de Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hemen aldılar çoğu özel hastaneden daha iyi bir hizmet aldık. Ambulans bize Başakşehir Şehir Hastanesi'ne götüremeyiz dedi, ben de özel aracımla götürmek zorunda kaldım. Sağlık sigortası şirketleri böyle bir dönemde pandemiyi bahane edip işgüzarlık ediyor olabilir mi? Burada bir sistem sorunu mu var? Ambulans bir hastaneyi hedef görerek çıkamıyor mu? Ben de Şehir Hastanelerine ön yargılıydım. Şuan özür diliyorum. Muhteşem bir hastane, muhteşem bir hizmetle bugün biz tedavi olduk. 45 dakika ambulansta bekletmek nedir? Eşimin durumu ağırlaşsaydı bunun hesabını kim verecekti?'

ATA DEMİRER MAVİLİKLERE ATLAYARAK YENİ YAŞINI KUTLADI!

Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar

İLİŞKİLİ HABER

Mutfakta kullanabileceğiniz en şık aksesuarlar
Siyah zeytinde yapılan akılalmaz hileler!

İLİŞKİLİ HABER

Siyah zeytinde yapılan akılalmaz hileler!

BİR YORUM YAPIN 66

Ben 3 yıl önce

Doğruyu görmeye başladın galiba.. ama ... İNŞAALLAH SOKAĞA ÇIKMA EYLEMLERİNDE, ilk çıkanlardan olmazsın..

ufuk 3 yıl önce

bir ön yargıyı daha kırmış olmak çok güzel bir şey..devlet güçlüyse her vatandaş güçlüdür.umarım herkes kendisi değilde devleti güçlü olsun diye çalışır.

Toplam 1 beğeni

vanlı 3 yıl önce

şehir hastahanelerini istemeyen chp zihniyeti sizleri nasılda reis karşıtlığına ulaştırmıştı sizler yaşamayana kadar anlamıyorsunuz inşallah akıllanır ve gerçekleri görürsünüz geçmiş olsun

Toplam 1 beğeni

Vatandaş 3 yıl önce

Biraz gündemi takip etseler, kim algı operasyonları ile oy topluyor, kim hizmet yapıyor her şeyi görecek ve anlayacaklar. Kim sayın Erdoğan düşmanlığını körüklüyor,içte ve dıştaki olayları sorgulasalar gerçeği görecekler. Ülkenin gelişmesinden, bağımsız bir politika izlemesinden, dışarıdakiler ve içerideki uzantıları tabii ki Ak Parti yönetiminden ve milli olan cumhur ittifakından rahatsızlar. Dileğim herkesin uyanması en azından milli konularda birleşmesi ülkesinin yanında durmasıdır.

Toplam 1 beğeni

TÜRK M 3 yıl önce

allah için tayyip olmasa türkiye dünya siyasetinde el pençe zamanlardaki gibi olucaktı..ımf si islam düşmanları vs vs artık kurulsun türk islam turan ordusu ..

Yorumların Tümünü Okuyun