Nilüfer umudunu yitirdi! Sahne özlemini fotoğraflarla giderdi

Ünlü sanatçı Nilüfer, son dönemde yaşanan pandemi yüzünden konserlere bir süre ara verince sahnelere olan özlemini konserinden fotoğraf paylaşarak gidermeye çalıştı.

Vaka sayılarının artmasıyla daha da tedirgin olduğunu anlatan ünlü sanatçı Nilüfer, eski günlerin kıymetini iyi anladığını söyledi. Sanatçı, "Bu kıştan umudum yok. Belki önümüzdeki yaz. Çünkü bazılarına uyarılar yetmedi, yetmeyecek. Sağlık çalışanlarına güç ve kuvvet diliyorum. Her gün hayatını kaybedenlerin sayısını film karesi gibi izleyip uyarı ve çağrılara kulak tıkayanlara selam olsun" diye konuştu. 

NİLÜFER'DEN HAVAİ FİŞET GÖSTERİLERİNE TEPKİ!

Geçen hafta yaşanan Sakarya faciasının üzerine artık havai fişek gösterisi istemediğini belirten Nilüfer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Birkaç dakika süren bu görsel şöleni zevkle izlemek uğruna zarar gören binlerce kuşu, o büyük patlama sesiyle çevreye verdiği rahatsızlığı ve nasıl da büyük bir israf olduğunu düşünmüyoruz belki. Önce 6 can kaybettik havai fişek fabrikasında olan patlamada, yetmedi 3 evladımızı daha yitirdik. Bu israfa, görgüsüzlüğe son diyorum ben. Havai fişek istemiyoruz" dedi. 

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!
Burcu Kara hamaratlığını gösterdi! Ev yapımı salça yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kara hamaratlığını gösterdi! Ev yapımı salça yaptı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0