Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!

Ekranların çok sevilen oyuncusu Hazal Kaya oğlu Fikret'i kucağına aldıktan sonra ekranlara bir süre ara vermişti. Şimdilerde Benden ne olur filmiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Kaya filmde olan partnere Onur Tuna ile arasında olan boy farkı hakkında ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Enis Arıkan'ın paylaştığı 'Benden Ne Olur' adlı sinema filminin çekimleri başladı. Şimdilerde çekimler için sette olan güzel oyuncu, filmdeki partneri Onur Tuna ile arasındaki boy farkına dair eğlenceli bir video paylaşıldı.

Yıllar önce oynadığı Adını Feriha Koydum dizisindeki partneri Çağatay Ulusoy’la arasındaki boy farkını kapatmak adına takoz kullandığı ortaya çıkan ve halen de bu konu üzerinden konuşulmaya devam eden Kaya, yeni partneriyle de benzer bir boy sorunu yaşadığını itiraf etti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya Elle dergisine verdiği röportajda bazı açıklamalarda bulundu. "Küçük yaştan beri oyunculuk yaptığım için herkesin gözünün önünde yaşadım başıma gelenleri. Önce 'takoz kullanıyor' haberleri çıktı. Boyum kısaymış, onun altı çizildi. Düşük zekalı şakaların, soruların sonu gelmedi. Sonra kilo aldığım bir dönem oldu. Şeker hastalığımın tespit edildiği dönemdir hatta. Korkunç başlıklar atıldı. Sosyal medyada çok yaralayıcı olabilecek şeyler yazıldı, çizildi."

"O dönem çıkıp 'Bunu hassas insanlara yaptığınızda, zayıflama haplarıyla, ameliyatlarla kendilerini öldürmelerine bile sebep olabiliyorsunuz' dedim. Daha çok güçlenmek, başkalarına da güç vermek arzusu yarattı bu uğradığım şiddet. 'Taş gibi kadın’ dediğim birinin diz kapağının üstünde yağlanma oldu diye üzüldüğünü gördüğüm gün kafam açıldı."

"Mevzu kadına gelince bir değersizleştirme sistemi çalışıyor. Sosyal medya ve moda endüstrisi de körüklüyor bu değersizleştirmeyi. 

"Dizi sektörü de kilolu diye kadına başrol vermiyor.Aslında anlatmaya alıştığımız hikayelerle de ilgisi var bu tercihin. Kilolu kadınlara dair bir hikaye anlatılamazmış, insanlar güzellik standartlarına uyan kadınların hikayelerini izlermiş gibi bir hâl vardı bütün dünyada ama bu kırıldı aslında."

Bu dönemde de sinemada rol almaya hazırlanan oyuncu Hazal Kaya'nın rol aldığı 'Adını Feriha Koydum' ve 'Bizim Hikaye' dizileri, ülkenin ücretli dijital platformu MX Player’da en üst sıraya yerleşerek  zirveye oturdu.

Hindistan'da özellikle 'Bizim Hikaye' dizisi, 350 milyon abonesi olan dijital platformda 71 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Kaya bu başarı karşısında şaşkınlığını sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getirdi. Dizinin afişini paylaşan oyuncu, Hindistanlı fanlarına teşekkür etmeyi unutmadı.

Nilüfer umudunu yitirdi! Sahne özlemini fotoğraflarla giderdi

İLİŞKİLİ HABER

Nilüfer umudunu yitirdi! Sahne özlemini fotoğraflarla giderdi
Koronavirüs'e yakalanan Alina Boz'dan ilk açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs'e yakalanan Alina Boz'dan ilk açıklama!
Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...

İLİŞKİLİ HABER

Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...
Paramparça dizisinin Cansu'su Leyla Tanlar mezun oldu! Leyla Tanlar kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Paramparça dizisinin Cansu'su Leyla Tanlar mezun oldu! Leyla Tanlar kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0