Paramparça dizisinin Cansu'su Leyla Tanlar mezun oldu! Leyla Tanlar kimdir?

Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu Gülpınar rolüyle ünlenen oyuncu Leyla Tanlar, üniversite eğitimini tamamladı. Tanlar mutlu anlarını sosyal medyadan paylaştı.

İtalyan Lisesi'nin ardından Koç Üniversitesi Medya Planlama ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim görmeye başlayan genç oyuncu Leyla Tanlar, üniversite eğitimini tamamladı. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde oynayan Tanlar, mutlu anını sosyal medyada paylaştı.

Tanlar'ı ilk tebrik edenler; Paramparça dizisinde üvey kız kardeşini oynayan Alina Boz ile Şahin Tepesi dizisinde babasını oynayan Murat Aygen oldu.

LEYLA TANLAR KİMDİR?

13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babaannesi İtalyan'dır. Bu durumun da etkisiyle liseyi, IMI Italyan Lisesi'nde bitirdi. Lisede okurken Vahide Perçim ve eski eşi Altan Gördüm'ün kurdukları Akademi 35.5'de eğitim aldı. Buranın cast ajansı üzerinden Paramparça dizisine Cansu Gülpınar rolü için seçildi. 3 sezon süren dizi sayesinde Endonezya'da büyük bir hayran kitlesi elde etti.

2016 yılında Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nü kazandı. Eğitimi devam ederken Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Esleme rolünü canlandırdı. Bu projeden sonra Şahin Tepesi dizisinde Deniz Akdora karakterini oynadı.

Bu dizinin de bitmesinin ardından University of California At Los Angeles'ta (UCLA) oyunculuk üzerine workshoplara katıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden 'En Çok Gelecek Vaad Eden Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Üniversiteden yeni mezun olan oyuncu son olarak, başrolünde yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisinde Şirin karakterini canlandırdı.

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!
Prens Harry İngiliz Kraliyet Ailesi'ne olan 2.4 milyon sterlin borcunu ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry İngiliz Kraliyet Ailesi'ne olan 2.4 milyon sterlin borcunu ödedi!

BİR YORUM YAPIN 0