Koronavirüs'e yakalanan Alina Boz'dan ilk açıklama!

Ünlü oyuncular Alina Boz ve Kubilay Aka, Koronavirüs'e yakalandılar. Evinde karantinaya alınan Boz'un, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kubilay Aka ise herhangi bir sıkıntının bulunmadığını açıkladı. Yeni açıklama Alina Boz'dan geldi.

Koronavirüs'e yakalandığı haberiyle gündeme yerleşen oyuncu Alina Boz'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir yazı paylaşımı yapan Boz, 'Sette yapılan rutin kontroller sırasında Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi. Tedavi sürecim evde devam ediyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.' yazdı.

'KUBİLAY AKA'DAN SIKINTI YOK PAYLAŞIMI'

Aynı internet dizisinde rol alan oyuncular Alina Boz ile Kubilay Aka, Koronavirüs'e yakalandılar. Tedavi sürecini evde geçiren oyunculardan ilk açıklama Kubilay Aka'dan geldi. Aka Twitter hesabından, 'Sıkıntı yok. Bu covid kime bulaştığını bilmiyor.' notunu paylaştı.

Boz'un ise sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir probleminin olmadığı belirtildi. Yaşanan bu olayın ardından sette çalışanlara da Koronavirüs testi yapıldı. Set ekibinin panik halinde olduğu belirtildi.

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Tuna ile partner olan Hazal Kaya'dan boy farkı itirafı!
Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...

İLİŞKİLİ HABER

Şok açıklama! Hakan Altun müziği bıraktı mı? İşte ilk açıklama...

BİR YORUM YAPIN 0