Haluk Levent Pınar Gültekin'in cinayeti sonrası yaptığı paylaşım sonrası tepki topladı!

Ülkeyi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayeti sonrası paylaşım yapan Haluk Levent tepki topladı. Levent'in paylaşımı yanlış anlaşıldı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı yeni bir açıklamada bulundu.

Toplumsal olaylar karşısında hassas olan Haluk Levent, Muğla'nın Ula ilçesinde vahşice katledilen Pınar Gültekin'in cinayetine de sessiz kalmadı.

HALUK LEVENT PAYLAŞIMI:

"Kızlar! Haluk abinizin tavsiyesi! İlişkinizin ilk günlerinde erkek arkadaşınız kıskançlık ile başka bir durum ile az da olsa size şiddet uygularsa hoş görmeyin. Hatta bazıları gibi bunu sosyal medyada gösterip “erkeğim benim” demeyin.Şiddeti meşrulaştırmayın.Yoksa ölürsünüz." 

Ancak Levent'in paylaşımındaki son cümle bazı kesimler tarafından farklı yerlere çekilmesi üzerine ünlü şarkıcı paylaşımı sildi. Silmesine rağmen devam eden tepkiler karşısında sessizliğini bozan Levent, yeni bir paylaşımda bulundu. 

HALUK LEVENT PAYLAŞIMI

HALUK LEVENT PAYLAŞIMI

Elazığlı kadınlar Kick boks yaparak hem kendini savunmayı öğreniyor hem de stres atıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Elazığlı kadınlar Kick boks yaparak hem kendini savunmayı öğreniyor hem de stres atıyor!
Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

BİR YORUM YAPIN 15

adalet 3 yıl önce

paraya tapmayın kızlar. pırlanta gibi yürekli,namuslu, kalbinde allah korkusu olan gençlerimizi az kazanıyor diye burnunuzun ucu ile itmeyin. kendinize yazık etmeyin

Toplam 1 beğeni

cenk 3 yıl önce

Kızlar! Edebsizlik yapmayın... İffetinizle yaşayın...erkek arkadaşı diye bir şey yok...kendinizi kandırmayın...hayvandan daha aşağı bir özgürlük anlayışı başınıza olmadık belalar açar... Allah cümlemizi ıslah etsin.

Toplam 2 beğeni

Hakk 3 yıl önce

Gayrı meşru ilişki yaşayan herkes recm edilmeli işte o zaman bakın bakayım neler olur. Ne yazık ki biz hep neticeye bakıyoruz hiç haticeye bakmıyoruz.

Toplam 1 beğeni

Vedat 3 yıl önce

Ben bu Idam isteyenlerinlerin samimiyetine zerre kadar inanmıyorum çünkü bunlar kadın öldüren erkeklere idam istiyorlar mesela zina eden haysiyetsizler idam edilecek olsa isin rengi öyle bir değişir kiiii sormayın gitsin

Toplam 13 beğeni

Garip 3 yıl önce

Peygamber efendimiz Buyuruyorki:Ümmetimin zamaninda öyle bir zaman gelicekki,evlerinde oturmalari haklarinda hayırlı olucak.Işte o zaman,bu zaman.Evinde oturan kendi halinde olan bir Bayana Erkeğe Allahin Allahin izniyle hiçbirşey olmaz.Hayırla kalın

Toplam 15 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun