Elazığlı kadınlar Kick boks yaparak hem kendini savunmayı öğreniyor hem de stres atıyor!

Son dönemlerde giderek artan kadına yönelik şiddete dikkat çekmek isteyen Elazığ'lı bir grup kadın kick boks sporunu eğitimi alıyor.

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Kadın Kollarına üye yaklaşık 50 kadın, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakup Kılıç Spor Salonunda şiddet ve karşılaşabilecekleri herhangi bir olumsuzluğa karşı kick boks eğitimi alıyor.

Kadına şiddetin arttığı bu dönemde farkındalık yaratmak ve aynı zamanda kendini taciz, şiddet, kapkaç ve gasp olaylarına karşı savunmak için haftada 3 gün eğitim alan kadınlar tekme, yumruk güreş ve karma dövüş kombinasyon tekniklerini öğrenmeyi amaçlıyor.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den 'Düğün Dernek 3' filmi müjdesi!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den 'Düğün Dernek 3' filmi müjdesi!
Haluk Levent Pınar Gültekin'in cinayeti sonrası yaptığı paylaşım sonrası tepki topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent Pınar Gültekin'in cinayeti sonrası yaptığı paylaşım sonrası tepki topladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0