Pakistan'da Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan'lı ‘Bizim Hikaye' hayranlığı

Pakistan'da yayınlanan dizilere bir yenisi eklendi. Diriliş Ertuğrul dizinsinden sonra 'Bizim Hikaye' dizisi Pakistan'da yayınlanmaya başladı. Pakistan'da Urdu1 Youtube kanalında yayınlanman Bizim hikaye yapımı ilk bölümüyle 9 milyon kişi tarafından izlendi.

Türkiye'de çekilen ve yayımlanan diziler Yurt dışında da birçok ülkede yayınlandıktan sonra büyük ilgi görüyor. Özellikle Arap ülkelerinde izlenme rekorları kıran yapımlara bir yenisİ eklendi. Bir dönem Fox Tv'de yayınlanan 2019 yılının mayıs ayında 3. sezonuyla final yapan 'Bizim hikaye' Pakistan'da yayınlandığı günden itibaren rekor kırmaya başladı. Medyapım'ın yaptığı yapımda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi önemli isimler rol alırken ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına çekmeyi başardı. 

Pakistan’ın Urdu1 Youtube kanalında yayınlanmaya başlayan diziyi 9 milyondan fazla kişi izledi. En çok beğenilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'dan sonra Pakistan'da en çok izlenen ikinci yabancı televizyon dizisi oldu. 

Radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti! Elçin Özsoy neden vefat etti?

İLİŞKİLİ HABER

Radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti! Elçin Özsoy neden vefat etti?
Şarkıcı Gülşen 7 milyon liraya Bodrum'da ev aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen 7 milyon liraya Bodrum'da ev aldı!
20. yılını kutlayan Aslı Samat'tan ilginç paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

20. yılını kutlayan Aslı Samat'tan ilginç paylaşım!
Ünlü oyuncu Didem Balçın'dan Kuruluş Osman için Ertuğrul Bey açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Didem Balçın'dan Kuruluş Osman için Ertuğrul Bey açıklaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kültür soykırım 3 yıl önce

Medya okuryazarlığı nesiller için çok önemli...Bazı diziler kültür soykırımını kültürel kaosu aile-toplum yapımız üzerinden amaçlayan psikolojik harp ürünü olan proje finansmanlı dizilerdir ve biz Başka ülkelerin kültürüne saygı gösteririyoruz ama bize gelince hassasiyet nezaket yok ahlaksızlığa dair ne varsa kültür katili gibi her şeyi sokuyorlar çünkü psikolojik harp var ortada ve kurgu bile özenle ithal..Elimizden nesillerin kızların çocukların gevşetilerek yalnızlaştırılan Tek tabancı takkeli Hacılar olsun çocuk kadın keyfi kararlarıyla yalnızlaştırılsın ki mutsuzluk kaos ailesi oluşsun istiyorlar.....