Mehmet Öz'ün kardeşi annesinin bakıcısıyla mahkemelik oldu!

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz’ün kardeşi olan Fatma Seval Öz, kız kardeşinden sonra bu kez de annelerinin bakıcısıyla kavga ederek savcılığa şikayette bulundu.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün kardeşi Fatma Seval Öz, annesine bakıcılık eden  kişiyle tartışarak mahkemelik oldu. Her iki tarafın birbirinden şikayetçi olması üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Fatma Seval Öz, bakıcı Hamail N. hakkında savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde; yurt dışında yaşamasına rağmen uzun zamandır Alzheimer ve astım hastası olan annesine bakmak için Türkiye'ye yerleştiğini ifade etti. Annesinin yanında yaşamaya başladığını söyleyen Fatma Seval Öz, diğer kardeşi Nazlım Öz'ün hoyratça davranışlarından dolayı annesinin vesayetine talip olduğunu söyledi. Seval Öz, annesinin yanında kalan bakıcı Hamail N.'nin de annesine yönelik sert ve baskıcı davranışlarında bulunduğunu yüksek sesle ve kaba şekilde konuşmasından dolayı kendisini uyardığını, ama bakıcının bu davranışlarına aynı şekilde devam ettiği ifade etti.

Savcılık, olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonucunda birbirlerinden şikayetçi olan Fatma Seval Öz ve Hamail N.'nin birbirlerine karşı soyut beyanlarının dışında somut herhangi bir delilin bulunmadığını açıkladı.Atılı suçların işlendiğini gösterir delil olmadığından dolayı dosya takipsizlikle sonuçlandırıldı.

Seval Öz, annesinin bakıcısını kovmasına rağmen zorla evde kalmaya çalıştığını, ayrıca bazı odaların kapılarını kilitlediğini ve annesinin kontrol etmek için eve döşediği kamera sistemiyle telefon kablolarına zarar verdiğini söyledi.

Fatma Seval Öz, şikayet dilekçesinde kız kardeşi Nazlım Öz'ü de suçlayarak "Hoyrat davranışları nedeniyle annemin vesayetine talip oldum ama dosya derdest durumda." dedi.

20. yılını kutlayan Aslı Samat'tan ilginç paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

20. yılını kutlayan Aslı Samat'tan ilginç paylaşım!
Ünlü oyuncu Didem Balçın'dan Kuruluş Osman için Ertuğrul Bey açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Didem Balçın'dan Kuruluş Osman için Ertuğrul Bey açıklaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ayyıldız lı 3 yıl önce

Vesayet derken niye talip oldun sevgiden mı para dan mı

Ayıp 3 yıl önce

Ayıp özel hayat medyaya taşınması haber yapıması çokm ayıp ve müslümalıkta birbirinizin kusurlarını araştırmayan emrinen aykırıdır...Hani kusur örtme müslüman davranışı...Açın insanların özelini de karıştırın toplumu....

Toplam 1 beğeni