Nebahat Çehre'den 40 parçalık özel koleksiyon

Türk sinemasının tarzıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan büyük aktrislerinden Nebahat Çehre, karantina günlerinde modaya yöneldi. Çehre, 40 parçalık bir özel koleksiyon hazırladı.

Son dönemlerde Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl dizilerindeki karakterleriyle hayran kitlesini ikiye katlayan usta aktris Nebahat Çehre, pandemi sürecinde oyunculuktan uzaklaşıp modaya yöneldi. 1960 Türkiye Güzeli Çehre, dünya starlarını giydiren Afffair markasının kurucusu Rufat İsmayil ile anlaştı.

Çehre, 'Karantinada içimde birden fazla kadın olduğunu keşfettim. Çılgın ve sade, çocuksu ama çekici. Hepsi birden harekete geçti. ve muhteşem bir koleksiyon ortaya çıktı. Ben bir dönem mağazacılık da yaptım. Sektöre yabancı değilim. Aslında çok para harcanmadan da şık olunabilir. Pandemi nedeniyle evde geçirdiğim günlerde eski çizimlerimi buldum. Rufat İsmayil de dünya çapında bir modacı. Ona çizimlerimi gösterdim. Çok beğendi. Yenileyerek üzerine de eklemeler yaparak, ortak bir koleksiyon hazırladık.' açıklamasında bulundu.

2020 yaz elbise trendleri! Yazın giyilebilecek elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 yaz elbise trendleri! Yazın giyilebilecek elbise modelleri

BİR YORUM YAPIN 0