Kibariye yıllar önce yaşadığı zorlukları anlattı!

Ünlü şarkıcı Kibariye Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Katarsis programına konuk oldu. Gençlik yıllarını ve ilk şarkı söylediği dönemleri anlatan Kibariye: “Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler” ifadeleriyle yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Bahriye Tokmak sektörde bilinen adıyla ünlü şarkıcı Kibariye, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla müzik dünyasına girdiği dönemde gördüğü kötü muameleyi dile getirdi. Acun Ilıcalı'nın online video izleme platformu Exxen'deki Katarsis programına konuk olan şarkıcı Kibariye yaptığı açıklamayla yıllar öncesinde yaşadığı zorlukları anlattı.

ÖCÜ MÜYÜM BEN?

Kibariye ilk sahneye çıktığı dönemlerle ilgili: "İlk çıktığım zaman ben çok yadırgandım. Aman bırak şu pis çingeneyi, kara kuru bir şey dediler. Öcü müyüm ben be? Okumam yazmam yoktu. İmza attırılıp senelerce çalıştırıldım. İmzayı bile Seda Sayan öğretti bana." ifadelerine yer verdi.

KİBARİYE'NİN TORUN HEYECANI

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin 20 yaşında olan Kızı Birgül geçtiğimiz sene Bülent Burak'la dünya evine girmişti. Sanatçı Kibariye'nin 20 yaşındaki kızı Birgül Küçükbalçık 3 ay önce anne olmuştu. Bebeğin adını Kibariye’nin eşi Ali Bey “Aras” koydu. Torun heyecanı yaşayan Kibariye’nin kızının yanından bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi. 

Kibariye anneanne

Kibariye anneanne

400 bin TL'ye araç satın alarak kızına büyük bir sürpriz yapan Kibariye, 'Torunum ve kızım için helal olsun. Onlara her şeyimi veririm'' ifadelerini kullanmıştı.

Dede Ali Küçükbalçık torununun ilk fotoğrafını paylaştı. Aras bebeğin dedesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Lalin için Selimiye’den Bodrum’a geçiyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Lalin için Selimiye’den Bodrum’a geçiyorlar!
Usta sanatçı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Nilüfer koronavirüs aşısı yaptırdı!
Çiçek Taksi'nin Mehmet'i Kerem Tarhan yıllar sonra görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Çiçek Taksi'nin Mehmet'i Kerem Tarhan yıllar sonra görüntülendi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ali 3 yıl önce

Sen hangi ara nene oldun kiboş.

Toplam 2 beğeni