MasterChef 2020'de bir ilk! 6 kişilik final oynanan yarışmada bu defa 4 kişiyle oynandı

TV8 ekranında yayınlanan MasterChef 2020'nin final turu elemeleri son hızıyla başladı. Dün akşam yayınlanan bölümde en iyi turtayı yaparak üst tura çıkmak isteyen 12 yarışmacı kıyasıya mücadele etti. Ünlü şeflerin tadım yaptıktan sonra istedikleri güzel tabak çıkmadığı için 6 yarışmacı yerine 4 yarışmacı seçerek final turu yaptı.

TV8 ekranlarında yer alan Masterchef yarışması 5 Ağustos'ta 16. bölümüyle ekranlara geldi. İlk ana kadro olan 16 kişinin arasında yer almak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Dün akşam yayınlanan bölümde bir ilk yaşandı.

İlk turda orman meyveli tart yapan yarışmacılardan 6 yarışmacının üst tura kalması gerekiyordu. Ama yarışmacıların yaptıkları yemekleri tada ünlü şefler yemeklerin olması gerektiği gibi olmadığı için 6 yarışmacı seçmek yerine 4 yarışmacı seçerek yarışmada bir ilki gerçekleştirdiler.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu: "İlk defa bugün 6 tabağa ulaşamadık. Sadece 4 tabağı beğendik" dedi. MasterChef'in jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı değerlendirmelerinin ardından ikinci aşamaya kalmayı başaran isimler ise Özgül, Berker, Sedat ve Seda oldu. Yapılan ikinci turda ise Özgül, Berke, Sedat ve Seda bu defa şeflerin istediği zeytinyağlı vegan bir yemek yaparak yarıştı. Zeytinyağ kullanarak en iyi tabağı yapan ve ana kadroya geçmeyi hak eden isim sürekli final etabını gelen Özgül oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef 2020 final turu elemeleri dün itibari ile başladı. Dün 14. bölümü yayınlanan programda yarışmacılar 14 kişilik gruplara ayrılarak yarıştı. Ünlü şeflerin en iyi talaş böreğini yapmalarını istediği yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. En iyi tabak çıkaran 6 yarışmacı yaratıcılık turunda kayısı kullanarak en iyi ve farklı yemeği yapmaya çalıştı. Çıkardığı tabaklarda en yaratıcı ve en güzel şekliyle sunan Serhat her iki yarışmayı kazanarak, MasterChef Türkiye'nin ilk ana kadro yarışmacısı oldu.

Final turuna son 28 yarışmacı kaldı. 28 yarışmacı 14 kişilik gruplara ayrılarak final turunda yarışmaya başladı. Yapılan yarışmada oy birliği, bir yarışmacının oy çokluğu ile son altıya kaldığını açıkladı. Bu isimler ise Özgül Coşar, Esra Tokelli, Berker Başmanav, Didem Devay, Serhat Doğramacı, Ayyüce Kamit oldu.

Şarkıcı Yonca Evcimik'in avukatından açıklama: Borçlarını erteledi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Yonca Evcimik'in avukatından açıklama: Borçlarını erteledi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0