Şarkıcı Yonca Evcimik'in avukatından açıklama: Borçlarını erteledi!

Yonca Evcimik, özel bir bankadan yaklaşık bir milyon TL krediyi çekerken evini ipotek olarak göstermişti. Evcimik, çektiği krediyi ödeyemediği için banka ipotek olarak gösterdiği evin satılması için İcra müdürlüğüne başvuru yapmıştı. Evcimik hakkında çıkan haciz haberlerine açıklık getirdi.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada yaklaşık  bir milyon liralık kredini borcunu ödeyemediği ve bankanın da bu yüzden ipotek gösterdiği evinin satılması için İcra müdürlüğüne başvurduğu haberlerinin gerçek olmadığını ifade etti.

Evcimik’in avukatının basına yolladığı açıklamada "Yonca Evcimik pandemi süreci nedeniyle, yasal düzenlemeler çerçevesinde kredi ödemeleri yönünden erteleme talebinde bulunulmuştur. Bu talebi de ilgili banka tarafından kabul edilmiş durumdadır. Başlatılan bir icra takibi söz konusu değildir." ifadeleri yer aldı.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, geçen sene özel bir bankadan kredi çekmişti. Yaklaşık bir milyon TL kredi çeken Evcimik'e banka ihtarname gönderip kredinin ödenmesi için uyarıda bulundu. Bankanın gönderdiği ihtarnameye rağmen şarkıcı borcunu ödemedi. Banka'da borcunu ödemediği için İcra Müdürlüğü'ne başvurarak Evcimik'in ipotek gösterdiği evin satılmasını talebinde bulundu.

Özel banka, Kadıköy bulunan evin satışı sonrası kendilerine ödeme yapılmasını talebinde bulundu. Bunun üzerine Evcimik hakkında asıl alacak bedeli ve dosya giderleri için yaklaşık 900 bin liralık takip başlatıldı.

İcra takibi sırasında Evcimik'e ait Fenerbahçe'de bulunan ters dubleks eve kıymet takdiri yapıldı. Bilirkişi, evin 3,5 milyon değerinde olduğunu bildiren rapor sundu. Ev, icra Özel İstihbarat yoluyla satışa sunulacak.

Victoria Beckham'den eski giyim tarzına sert eleştiri! Victoria Beckham stili

İLİŞKİLİ HABER

Victoria Beckham'den eski giyim tarzına sert eleştiri! Victoria Beckham stili
MasterChef 2020'de bir ilk! 6 kişilik final oynanan yarışmada bu defa 4 kişiyle oynandı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef 2020'de bir ilk! 6 kişilik final oynanan yarışmada bu defa 4 kişiyle oynandı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0