'Benden ne olur' filmi vizyona giriyor! Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu

'Benden Ne Olur' kitabının uyarlaması yapılan filminin galası yapıldı. çekimleri başladı. Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci filmde ünlü isimlerin akın ettiği törene Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu.

14 Ocak'ta vizyona girecek olan Aslı Kızmaz'ın kitabından uyarlanan Benden Ne Olur? filminin özel gösterimi gerçekleştirildi. Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün yaptığı, 21'inci yüzyılın modern kadınının eğlenceli maceralarını perdeye taşıyacak Benden Ne Olur'un özel gösterimine Ertuğrul Özkök, İlker Kızmaz, Ali Atay, Furkan Andıç, Cem Cücenoğlu, Dilara Kırmıt, Sitare Akbaş, Alican Aytekin, Gökhan Mumcu, Sevda Baş ve Burak Güneş gibi sinema, televizyon ve sosyal medya dünyasından ünlü isimler katıldı.

ASLI, HAZAL'I GÖRÜNCE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Gösterime rahatsızlığı sebebiyle katılamayacağı düşünülen filmin başrol oyuncusu Hazal Kaya, geceye saatler kala test sonucu negatif gelince organizasyona katıldı ve tüm ekibi sevince boğdu. Kaya'yı karşısında gören Aslı Kızmaz ise gözyaşlarına hakim olamadı. Gösterim öncesi düzenlenen basın toplantısında Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Aslı T. Kızmaz, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KAYA: BU İŞİN İÇİNDE OLMAK MUTLULUK VERİCİ

Filmde Sertab Bal karakterini canlandıran ünlü yıldız Hazal Kaya, "Gelip gelemeyeceğim belli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu film tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada. Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o zamanda sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de hep umut ışığı gibi hayatımızda bu film. Nihayet vizyona çıkıyor, nihayet insanlarla paylaşabileceğiz çok mutluyuz. Çok tatlı bir kadın hikayesi. Bana gelen senaryolar arasında ve izlediğim romantik komediler arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça izliyoruz. O yüzden bu işin içinde olmak çok mutluluk verici. Arkadaşım yazdı, arkadaşlarım oynuyor. Bizim için aile işi gibi bir iş. Dediğim gibi umut ışığı ve mutluluk çeşmesi umarım hepiniz için öyle olur" dedi.

ARIKAN: HAZAL'A AŞIK OLDUM, HER SAHNEDE AĞLADI

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan Enis Arıkan ise "Gerçekten şahane bir kadın hikayesi. Ben dün izleme fırsatı buldum, Hazal'a aşık oldum. Ben her sahnede ağladım. Ağlanacak sahneler olmadığında da ağladım, çünkü Hazal'a çok aşık oldum. Bence şahane bir performans. Dün eve gittiğimde 3 saat konuştuk ve ona neden ağladığımı anlattım. Onun yeteneğine ağladığımı anlattım. Şahane bir iş çıkardığını anlattım. Bu sıkıntılı günlerde filme giden seyircilerin kalbine dokunacağımıza inanıyorum, onları mutlu edeceğimize çok inanıyorum. İyi seyirler diliyorum" ifadelerini kullandı.

FİLMİN ÇEKİMİNDEN YENİ KARE

Onur Tuna ve Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu, Hazal Kaya'yı yeniden setlere döndüren sinema filmi 'Benden Ne Olur'dan yeni bir fotoğraf geldi. Kaya, oğlu Fikret Ali'nin kucağında olduğu bir makyaj yapımı sahnesinden anını paylaştı. Fikret Ali sosyal medyada yine babası Ali Atay'a benzetildi.

BENDEN NE OLUR FİLMİNDEN İLK KARE

'Benden Ne Olur' filminin başrol oyuncusu olarak sevilen oyuncu Hazal Kaya'nın oynayacağı kısa bir süre önce açıklaması yapılmıştı. Hazal Kaya'ya filmde eşlik edecek olan isim belli oldu. Kaya'nın partneri yakışıklı oyuncu Onur Tuna olacağı açıklandı.

Aslı Kızmaz'ın kaleme aldığı Benden Ne Olur kitabından sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan yer alacak. Filmin çekimleri öncesinde rol arkadaşı Hazal Kaya ile buluşan Onur Tuna birlikte çekilen fotoğraflarını "Geliyoruz dostlar" notuyla paylaştı.

Bir kitap uyarlaması olan filmde Hazal Kaya, hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan gözü kara bir kadının hikayesini canlandıracak.

Selçuk Yöntem'den herkesi şaşırtan Aşk-ı Memnu açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Yöntem'den herkesi şaşırtan Aşk-ı Memnu açıklaması!
Akın Akınözü ve Birkan Sokullu'nun kazağının fiyatı gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Akın Akınözü ve Birkan Sokullu'nun kazağının fiyatı gündem oldu!
Oyuncu Elçin Sangu eski menajerine yenildi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Elçin Sangu eski menajerine yenildi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0