Selçuk Yöntem'den herkesi şaşırtan Aşk-ı Memnu açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan usta oyuncu Selçuk Yöntem, 'Aşk-ı Memnu' dizisine dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Selçuk Yöntem, "Konservatuvar yılları benim için çok önemli bir enerjiydi. Hayata çok tutunma yıllarıydı. O duyumu asla kaybetmedim. O dönem hayata nasıl bakıyorsam hala aynı enerji var bende. Ruh yaşlanırsa insan yaşlanıyor. O ruhu kaybetmemek vücudu biraz daha geç yere düşürüyor." dedi.

Bir dönemin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu' dizisine de değinen Yöntem, "Aşk-ı Memnu'yu başka bir yere koyuyorum. 12 yıl oldu hala aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor seyircide. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum. Kostüm eskimemiş, diyalog eskimemiş, çekim, yönetim eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz." açıklamasını yaptı.

'Benden ne olur' filmi vizyona giriyor! Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

'Benden ne olur' filmi vizyona giriyor! Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu
Kayı Obası'na Azerbeycan'dan anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Kayı Obası'na Azerbeycan'dan anlamlı ziyaret!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Adil 2 yıl önce

Ülkemizin böyle ahlaksız dizilerle anılması çok vahim bir durum. Ondan sonra v kuşağı gençlik şöyle böyle deriz.