Popçu Gülşen, Cemal Can Canseven'in Instagram engelini kaldırdı!

Tv8'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven, dün sosyal medyada Gülşen'in yeni şarkısını paylaşarak şarkıcının kendisini engellediğini açıkladı. Gülşen kısa sürede gündem olunca Cemal Can'ın engelini kaldırıp takibe aldı. Cemal Can'dan da konuyla alakalı güldüren bir paylaşım yaptı.

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Popçu Gülşen'in kendisini engellediğini ve engeli henüz kaldırmadığını açıkladı. Yeni şarkısı Nirvana'nın heyecanını yaşayan Gülşen ise dün engeli kaldırıp Cemal Can'ı takibe aldı. Canseven'den konuyla alakalı ilk paylaşım geldi.

Ünlü şarkıcı Gülşen'i çok sevdiğini söyleyen Cemal Can Canseven, Survivor'da yarıştığı dönemde sahte hesabı olduğunu itiraf ederek "Gülşen beni engellemişti. Onu çok seviyorum ve onun profiline bakmak için sahte hesap kullanıyorum" demişti. Dün  Instagram hesabından Gülşen'in yeni şarkısını paylaşan survivor şampiyonu Cemal Can, şarkıcı Gülşen'in engeli kaldırmadığını paylaştı.

Bunu duyan Gülşen dün Cemal Can'ın engelini kaldırarak takip etmeye başladı. Gülşen'in kendisini takip ettiğini gören Cemal Can'dan esprili paylaşım geldi. Photoshop ile Gülşen'le fotoğrafını birleştiren Cem Can herkesi güldürdü.

Acun ılıcalının sunduğu ve bu sezon izlenme rekorları kıran  Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor şampiyonluğunu kazanan Cemal Can Çeşme’den 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına canlı yayına bağlandı. Cemal Can, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasıyla ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Survivor şampiyonu Cemal Can:"Şu an Çeşme’de, ailemle birlikte tatildeyim. Survivor sürecinde çok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var. Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarda insanlarla sohbet etmek çok güzel, pandemi sürecini yaşayamadığımız için nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla, onu idrak etmeye çalışıyorum."

"Bu zamana kadar hep eğitimini alıp bir şeyler yaptım. Şarkıcılığın da eğitimini aldıktan sonra oraya yönelebilirim."

"Survivor bittikten sonra en çok sütlaç yedim. Adada yediğim çok küçüktü. Ama çok keyifliydi yarışma süreci."

"Survivor’daki arkadaşlarımdan 5'iyle görüşüyorum. Ama Survivor’da anlaşamadığım insan yoktu; az sevdiğim, çok sevdiğim insan vardı. Yarışma boyunca kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum. Survivor’da her şeye alışıyorsun. Benim alışamadığım tek şey özlemdi. Ailemi, arkadaşlarımı çok özledim."

"Ne kazandığımı bile bilmiyorum, şu an çok da umurumda değil. Eğitimimde kullanırım, babama veririm, o bilir ne yapacağını."

"Survivor’daki sessizliği inanılmaz özlüyorum. Kendimizi dinleyebiliyorduk, kendimizle oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk, şu an bunu yapamıyorum."

"Bir ara Survivor’da kötü bir dönem geçirdim. Çünkü oraya gelen karakterlerin çoğu dışarıda benim hiç arkadaşlık yapmadığım karakterlerdi. Orada bir geçiş süreci yaşadığımın farkında değildim. Psikolojik olarak yıpranmıştım. Konsey gecesi herkesi örgütleyip adımın yazılmasını istedim. Ada konseyinde de adım çıktı. Sonra seyircilerden gelen SMS'lerle potadan çıktım. Dışarıda bu kadar destekleyen olduğunu bilmiyordum. "

"Yarışmacılara haksızlık olmasın diye konseyde ‘kendi gönül rızamla ayrılmak istiyorum’ tarzı bir konuşma yaptım. Acun abi ‘buradaki 8 kişinin hakkını değil buraya gelmek isteyen milyonların hakkını yemiş olacaksın’ dedi. O cümle benim için bir dönüm noktası oldu." dedi.

Biran Damla Yılmaz hayranlarını korkuttu! Hastenede...

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmaz hayranlarını korkuttu! Hastenede...
Emine Erdoğan'dan Aşure Günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Aşure Günü paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0