Bergüzar Korel ağlayarak yardım istemişti! Bakan Selçuk'tan müjdeli haber...

Oyuncu Bergüzar Korel, haftalardır sosyal medya hesabından SMA hastası çocuklar için yaptığı paylaşımların dikkate alınmamasına üstelik aynı günlerde de futbol takımları için para toplama kampanyalarının başlatılmasına isyan etmişti. Her gün düzenli olarak bu çocukları paylaşan Korel'e, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk müjdeli haberi verdi.

Sosyal medyada hesabından SMA hastaları için yardım kampanyası başlatan Bergüzar Korel'in çağrılarına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yanıt verdi. Bakan Koca hastalığa dair yeni ilaç müjdesi verirken, Bakan Selçuk ise SMA hastalarının ücretsiz ilaçlarını alabileceğini duyurdu.

zehra zümrüt selçuk paylaşımı

zehra zümrüt selçuk paylaşımı

İki çocuk annesi Bergüzar Korel, bu kez ağlayarak Sağlık Bakanlığından yardım istedi. 

Bergüzar  Korel'in SMA hastası çocuklar için yaptığı çağrı, gördüğü destekle büyümeye devam ediyor. Son olarak SMA hastası Mia'nın etedavi için bulmaya çalıştığı parayı toplamasına vesile olan Korel, son paylaştığı çocuklardan birinin Buse Terim Bahçekapılı tarafından da paylaşılmasını sağladı.

SMA TİP 1 hastalığı ile mücadele eden Umut bebek için 100 TL bağış yapılması yeterli oluyor. Korel, Bahçekapılı ve birçok ünlü isim hem Umut hem de Umut gibi bebek ve çocuklar için yardım çağrısında bulunuyorlar.

Umut bebek

Umut bebek

SMA hastası Yusuf Ayaz'ın ölüm haberiyle sarsılan Bergüzar Korel, sosyal medyada yaşadığı büyük üzüntüyü dile getirdi. Ayrıca ünlü oyuncu SMA hastası diğer çocuklar için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.

bergüzar korel isyan etti

bergüzar korel isyan etti

Korel, bunun yanı sıra futbol kulüpleri için yapılan para toplama kampanyalarına da öfke kustu. Güzel oyuncu duygularını "O kadar üzgün ve öfkeliyim ki. Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki, bu yavrular ölüyor. Bas bas bağırıyoruz zaman yok diye. Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanlarıyla kampanya yapıp çırpınıyorlar. Bir yavrumuz daha melek oldu. Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip paylaşsanız, çağrıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Bu yavruların hayatta kalması bizim elimizde" sözleriyle dile getirdi.

Sevcan Orhan'ın makyajsız paylaşımı sosyal medyayı salladı! Sevcan Orhan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sevcan Orhan'ın makyajsız paylaşımı sosyal medyayı salladı! Sevcan Orhan kimdir?
Emine Erdoğan Patara'yı ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Patara'yı ziyaret etti!

BİR YORUM YAPIN 4

Cefalı 3 yıl önce

Sanatçılar gece kulüplerinde çılgın tatillerde moda takiplerinde lüks hayatlarında limitsiz paralar harcarken söz konusu yardım olunca devletten destek istiyorlar kendi yardım dernek kuruluşlarını neden oluşturmuyorlar acaba!

Toplam 3 beğeni

Vural GÜNEŞ 3 yıl önce

Olur mu efendim ..Futbol denen Pagan bir dinimiz var daha önemli. Adamlar milyonlar kazanacak diye asgari ücretliler yardım yapıyor...bu psikolojiyi bana açıklayın. Buna ön ayak olan Acun vb. kişiler elbette ALLAH indinde bunun hesabını verecekler .

Toplam 2 beğeni

Soysuzlar 3 yıl önce

Gezide kocası ile kol kola girip tehditler savuran değil mi bu? Düşmanımı haber yapmışsınız.

Toplam 1 beğeni

vatandaş 3 yıl önce

bu devlete milyarlarca tl zarardan sonra sma hastaları üzerinde duygu sömürüsü

Toplam 1 beğeni