Rapçi Eypio: Babam bana acımasızca vururdu!

Ünlü rap'çi Eypio Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Rapçi Eypio, küçükken kendisini çok döven babasıyla görüşmediğini itiraf etti. Eypio, "Babamı hayatımdan çıkarmışım gibi hissetmiyorum çünkü zaten yoktu" dedi.

Ünlü rap sanatçısı Eypio, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki 'Gör Beni' programına konuk oldu. Ünlü rap’çi, Hollanda’da yaşadığı dönemde mobilya, araç, halı yıkama, peyzaj gibi birçok işte çalıştığını söyledi:

"Hollanda’da her işte çalıştım ama 5-6 yıl sonra döndüm. Taksim’de bir dükkan açtım. Marka yapmıştım, kıyafetler satıyordum. O da olmadı. Sonra müziğe geçtim. Stüdyomda sürekli şarkılar yapıyordum. ‘Albüm yapacağım ve bu sefer son zarı atacağım’ dedim. Ve o zar da geldi."

Çok küçük yaştan beri rap dinlediğini söyleyen Eypio, "Çok küfürlü rap dinlerdim. Küçük yaşlarda atıldım rap’e. 97-98 yıllarında Fuat Ergin dinlerdik" dedi.

Babasıyla hiçbir zaman arasının iyi olmadığını dile getiren Eypio, nedenini ise şöyle açıkladı: "Babamla aram hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü beni çok döverdi. Kitapsızca vururdu.Görüşmüyoruz onunla...Ünlü olmadan önce de görüşmüyordum. Annem babam uzun zaman önce ayrıldı. En son babamın iki çocuğu vardı. Makine gibi çalışıyor peder. Küçükken babam yurtdışına gittiğinde mutlu olurdum.Onu hayatımdan çıkarmışım gibi hissetmiyorum çünkü zaten yoktu. Hafiflemiş gibiyim..."

Eypio, karantina öncesi bir restoran açtığını ama işlerin yolunda gitmediğini söyledi: "Aşçı arkadaşlarımla Çin restoranı açmak istedik. Ocak ayında Maltepe’de restoranı açtık, 2 gün sonra da Çin’de virüs çıktı. Bayağı da masraf yapmıştık. Kapatmadık ama ev yemeklerine çevireceğiz. MasterChef Uğur Kardaş da fikir verecek."

Emine Erdoğan Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan'ı ağırladı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Hint sinemasının ünlü aktörü Aamir Khan'ı ağırladı!
Karantina berberi Ahu Yağtu!

İLİŞKİLİ HABER

Karantina berberi Ahu Yağtu!
Yasemin Özilhan, yeni imajıyla takipçilerini ikiye böldü!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan, yeni imajıyla takipçilerini ikiye böldü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0