Gaziantepli baklavacılardan şarkıcı Halsey'e davet!

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaptırdığı DNA testi sonucu %11 Türk olduğunu öğrenmişti şimdi de Türkçe öğrenmeye başladığını duyurmuştu.Gaziantepli baklavacılar ise baklava yapımını öğretmek için şarkıcıyı Gaziantep'e davet etti.

Macaristan asıllı Amerikalı ünlü şarkıcı Halsey yaptırdığı DNA testi sonrası, yüzde 11 Türk çıkması üzerine sosyal medya hesabından baklava yapmayı ve Türkçe öğrendiğini söyledi. Ünlü şarkıcı Halsey geçen ay yaptığı paylaşımda, "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Ancak yaptırdığım DNA testinde pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu öğrendim. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmek için yeterli" dedi. 

TÜRKÇE ÖĞRENİYOR!

Geçtiğimiz haziran ayında Türk DNA’sına sahip olduğunu söyleyen Macaristan asıllı şarkıcı Halsey, bu kez Türkçe öğrenmeye başladığını açıkladı.

25 yaşındaki Halsey, Türkçe klavyesini paylaşarak “Türkçe öğreniyorum!” şeklinde tweet attı.

Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı, Instagram hesabından baklava fotoğrafıyla birlikte “Yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum” diye paylaşım yapmıştı. Bir Türk hayranının Twitter’da “Türkiye’de baklava yemeni tavsiye ediyorum” mesajına da duyarsız kalmayan 25 yaşındaki yıldız, “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor.” cevabını vermişti.

Malazgirt 1071 filmi 25 Ağustos'ta vizyonda! Malazgirt 1071 filmi konusu ve oyuncu kadrosu

İLİŞKİLİ HABER

Malazgirt 1071 filmi 25 Ağustos'ta vizyonda! Malazgirt 1071 filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0