Yusuf Güney maske takmayan kadını gözaltına alan polislerin görevden alınmasına sert çıktı!

Şarkıcı Yusuf Güney sosyal medyanın da gündemine yerleşen, maske takmayan kadını gözaltına almaya çalışan polis memurlarının görevden alınmasına karşı çıktı. Güney, 'Ben polisimin arkasındayım.' mesajını paylaştı.

Dün sosyal medyanın gündemine Kadıköy'de yaşanan bir olay damgasını vurdu. Kadıköy'de bir genç kadın, maske kurallarına uymadığı ve polise zorluk çıkardığı için  gözaltına alınmak istendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polislerin görevden uzaklaştırıldıkları açıklandı. Şarkıcı Yusuf Güney'den alınan bu karara tepki geldi.

'POLİSİMİN YANINDAYIM'

Sosyal medya hesabında yaptığı video paylaşımında, 'Ülkemin kolluk kuvvetlerine, şanlı Türk polisine hakaret eden, tekme atan ve ağzına geleni sayıp günün sonunda da 'Ben kadınım, bana dokunamazsın. Sen kimsin?' diye hitap eden üslup yoksunlarını şiddetle kınıyorum. Polisimizin de sonuna kadar yanındayım. Ne zaman canınız yandığında polis diye bağırıp medet umuyorsanız lütfen biraz saygınız olsun. Yeter bu nedir böyle? Yeni neslin gençliği hep böyle. Polisin bir hatası varsa gider savcılığa şikayet edersin. dokunulmazlığı dahi olsun kim olursa üzerinde üniforması olan kolluk kuvvetlerine tekme atamaz.' ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğalgaz rezervi müjdesine tam destek!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğalgaz rezervi müjdesine tam destek!

BİR YORUM YAPIN 3

Kainat 3 yıl önce

Selamlar Cok sevindim, Yusuf Güney kardesimiz yerden gögekadar haklidir. Polis kardeslerimiz sadece görevlerini yapip bizi halkimizi korumaya calisiyor... Karsiligi ne? isinden olmak ... Bu nasil bir haksizlik... Polis kardeslerizi öyle bir duruma zorlayan o bayanlardir...Varsa cezanladirlicak o maske takmayan milletin saglini hice sakanlardir... lütfen O polis kardeslerimize lütfen göreve geri cagrin.. Onlari görevden uzaklastirmak öteki polislere kötü örnek demek, busefer onlarda isimizden olamyalim diye müdahele etmez duruma gelir...

Toplam 1 beğeni

serdar61 3 yıl önce

adam...

Toplam 1 beğeni

POLİS EŞİ 3 yıl önce

Sizin ve sizin gibi sanatçıların Türkiye Cumhuriyetinde yapılan böyle haksızlıklar karşısında dimdik ayakta durarak yaptığı beyanlar bizler için çok önemli, toplumsal bilinç açısından çok önemli, yapılan haksızlıkların sona ermesi için çok önemli. Bende bir Polis Eşiyim ve eşimi her işe gönderdiğimde acaba geri gelecek mi ya da bugün acaba nasıl bir olayla karşılaşacak diye düşünürken bu şekilde Polis arkadaşların sanki kadına taciz ya da kadına şiddet olayıyla karşı karşıya gelmesini şiddetle kınıyorum ve sizi alkışlıyorum.

Toplam 4 beğeni