Ünlü sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğalgaz rezervi müjdesine tam destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi.' açıklamasıyla herkesin merakla beklediği müjdeyi açıkladı. Açıklamanın ardından ünlü sanatçılardan destek mesajları gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin heyecanla beklediği müjdeyi Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen törenle bugün saat 15.00'da açıkladı. Erdoğan, Karadeniz'deki Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu duyurdu. Ve Akdeniz'den de müjdeli haberler beklendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih Sondaj Gemimiz 20 Temmuz 2020'de başladığı Tuna 1 Kuyusu sondajında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda. Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır. Şimdi hemen tespit kuyuları açmaya başlayacak ardından üretim konseptini belirleyip inşaat ve yapım işlerine geçeceğiz. Doğalgazın yüzeye çıkartılması ve sisteme aktarılması işlemleriyle birlikte bu kaynaktan fiilen istifade etmeye başlayacağız. Sakarya gaz sahasıyla bismillah dedik. Allah'ın izniyle devamı da gelecek. Ülkemizin enerji meselesini kökten çözmekte kararlıyız. Sakarya Gaz Sahası'ndaki keşiften sonra artık önümüzde çok daha aydınlık bir yol olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın hemen ardından ünlü sanatçılar Demet Akalın, Alişan ve Uğur Işılak gibi isimlerden destek mesajları geldi.

ÜNLÜLERİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DESTEK MESAJLARI

Uğur Işılak, sosyal medya üzerinde attığı tweette, "Karamsarlık değil, umut lazım bize... Ve çocukların kalbine yazılacak, yeni destanlar lazım bize... Sevinme vaktidir, yolun açık olsun Türkiye..." ifadelerine yer verdi.

uğur ışılak doğalgaz paylaşımı

uğur ışılak doğalgaz paylaşımı

Alişan, "Suriye, Filistin, Libya, Mısır, Afrika gücünün yettiğince yaptıklarından belki etrafında birkaç dostundan başka kimse kalmaz ama Allah dualarla yaptıklarının mükafatını bir yerden veriyor işte, daha nice müjdelere inşallah Sayın Cumhurbaşkanım." açıklamasında bulundu.

Demet Akalın, "Hayırlı olsun, acaba kaç sene yetiyor?" paylaşımında bulundu.

İSMAİL DEMİRCİ

Burak Özdemir: "Sayın Cunhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun" paylaşımında bulundu.

YUSUF GÜNEY

TUĞBA EKİNCİ

ARDA KURAL

TUĞÇE KAZAZ

İSMAİL ABİ PARODY HESABI

SERDAR TUNCER

BEKİR DEVELİ

İBRAHİM TATLISES

ÖZCAN DENİZ

BİROL GÜVEN: "Karadeniz’de doğal gaz bulunması ülkemizin geleceği için çok önemli bir gelişme. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz."

Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne oldu? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne oldu? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?
Genç oyuncu Selen Seyven sessiz sedasız evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Selen Seyven sessiz sedasız evlendi!
Yusuf Güney maske takmayan kadını gözaltına alan polislerin görevden alınmasına sert çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney maske takmayan kadını gözaltına alan polislerin görevden alınmasına sert çıktı!
Emine Erdoğan'dan "Büyük müjdeyle" ilgili paylaşım geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan "Büyük müjdeyle" ilgili paylaşım geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş ! 3 yıl önce

Kaç yıl yetecek, diye beğenmeyenlere diyorum ki, Türkiye 8~10 yıl 40 milyar dolardan en az 320 Milyar dolar dış bağımlılıktan kurtuldu ! Bu bize 2023 e kadar şimdilik yeter ! Gaz satan düşünsün !

Toplam 5 beğeni