Robert Pattinson'lı The Batman'dan yeni fragman geldi! Sürprizle dolu tanıtım heyecanlandırdı

Büyük tartışmalarla yapılan The Batman filmi ilk fragmanı yayınlandı. Başrolünde bu kez Alacakaranlık filmi serisinden tanınan Robert Pattinson'ın olduğu filminin diğer filmlere oranla hikaye örgüsünün farklı olduğu fragmanla ortaya çıktı. Uzun soluklu olacak olan The Batman'ın yeni fragmanı ve afişi heyecanlandırdı. Kanlı Batman, sürprizlerle dolu olacak.

Yıllardır Hollywood sinemasına damga vuran baş yapıt Batman filminin 2021 yılına özel ilk fragmanı yayınlandı. Ancak alışık olunan Batman film serisinden farklı olan The Batman'ın başrolünde Robert Pattinson yer aldı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Matt Reeves'in yaptığı The Batman'de Batman'ın doğuşunun ikinci versiyonunu anlatacak olan film büyük eleştirilere neden oldu. Pattinson'lı Batman, hayranlarını bu kez korkutmaya geliyor. Afişiyle bile tüyleri diken diken eden The Batman, şimdiden heyecanlandırdı. Filmin vizyon tarihi belli oldu. 4 Mart'ta seyircisinin karşısına çıkacak film bambaşka olacak. 

THE BATMAN'DEN YENİ FRAGMAN;

Fantastik Canavarlar: DumbledoreİLİŞKİLİ HABERFantastik Canavarlar: Dumbledore'nin sırları filminin fragmanı geldi! Vizyon tarihi belli oldu

 

EN UZUN FİLM!

Orijinal hikayesi dışına çıkartılan Batman filminin yeni fragmanından sonra sosyal medya sallandı. The Batman'ın yayınlanan tüm Batman filmlerini solladı. 2 saat 56 dakika olacak film hakkında çıkan gerçekler hayranlarını heyecanlandırdı. Uzun soluklu bu projede konudaki değişim oyuncular bambaşka bir Batman'ın geleceğinin habercisidir. 

the batman afişi

the batman afişi

ROBERT PATTİSON'UN ALDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI!

Batman hayranları filmin başrolünde yer alan Robert Pattison'un yakışmadığına dair olumsuz yorumlarda bulunurken bazıları ise oyuncunun aldığı ücrete tepki gösterdi. Efsane projede yer alan oyuncu bunun için 3 milyon doları kabul etmiş. Yaklaşık 25 milyon TL olan kazancın daha önce projede yer alan oyunculardan düşük olduğu öğrenildi. Hayranları sosyal medyada bu kazancın az olduğuna dair paylaşımlarda yaparak oyuncunun daha önce adını duyurduğu başarılı yapımları hatırlattı. 

Robert Pattison

Robert Pattison

HİKAYEYE FARKLI YERDEN BAKILACAK!

The Batman ile Batman karakterinin ilk yılları anlatılacak bu yüzden Batman daha genç bir yüz olarak karşımıza çıkarıldı. Ayrıca hikayeye farklı bir açıdan bakıldığını söyleyen senarist sevilen diğer karakterlerin de ilk halleri film de yer alacak. 

Filmin ana teması yozlaşmış şehir hayatındaki adaletsiz yaşamları ele alıyor. Adaletsizliğe karşı savaşan Batman ise sırlarla dolu birçok durumu ortaya çıkarmaya çalışıyor. Robert'in oynadığı Batman'ın kostümünde ise bir kaç farklılık yer aldı. 

robert pattinsonlu the batman fragmanı

robert pattinsonlu the batman fragmanı

SOSYAL MEDYA SALLADI

Batman serisinde birçok oyuncu yer almasına rağmen Batman hayranları Robert Partinson'a karşı sert eleştirilere devam ediyor. Filmin birçok hayranı Robert'in filminde çok zayıf kalacağını iddia etti. Fragman sonrasında ise bu sert eleştiriler devam etti. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı'ndan rekor izlenme

İLİŞKİLİ HABER

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı'ndan rekor izlenme
Fantastik Canavarlar serisinin Albus Dumbledor'u Jude Law'dan heyecanlandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Fantastik Canavarlar serisinin Albus Dumbledor'u Jude Law'dan heyecanlandıran paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 2

Demir 2 yıl önce

Ben aflecknsiz batman batman degildir patinsonu severim ama bu karakter ona uygun degil biraz olgun olmali ben aflack forever

Toplam 1 beğeni

XYLML 2 yıl önce

Geçmiş olsun. Bu da bir işaret. Algısal kürenin bir parçası.

Toplam 1 beğeni