Suna Yıldızoğlu Çukur dizisinin kadrosunda! Suna Yıldızoğlu kimdir?

Dördüncü sezonuna başlamaya hazırlanan Çukur'da oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Diziye son olarak, Arık Böke Erdenet'in annesi Olga'yı canlandırmak üzere Yeşilçam oyuncusu Suna Yıldızoğlu dahil oldu. Peki Suna Yıldızoğlu kimdir?

Yeni sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Çukur'da oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Mustafa Avkıran ve İrem Sak'ın ardından şimdi de Suna Yıldızoğlu projeye evet diyen isim oldu. Yıldızoğlu dizide, Barış Arduç’un canlandırdığı Arık Böke Erdenet’in annesi Olga'yı canlandıracak.

SUNA YILDIZOĞLU KİMDİR?

26 Şubat 1955 tarihinde İngiltere'de dünyaya geldi. Asıl adı Sonja Eady olan İngiliz oyuncu, 1974 yılında Türkiye'ye yerleşti. Usta sanatçı Kayhan Yıldızoğlu ile evlendikten sonra Türk vatandaşı olan Suna Yıldızoğlu adını alan sanatçı, Yeşilçam'da birçok filmde rol aldı ve bu isimle şöhreti elde etti.

1989 yılında iki çocuğunun babası İngiliz Dudley Allen ile evlenen Yıldızoğlu, 2007 yılında da bu evliliğini noktaladı. Kızları Yasemin Kay Allen de annesi gibi Türk vatandaşlığı alıp Türkiye'de oyuncu olmuştur.

İki albüm de çıkaran oyuncu İngilizce ve Türkçe dışında Fransıca, İspanyolca ve Almanca da biliyor. 

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu!

BİR YORUM YAPIN 0