Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu!

İki sezondur Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında şoke eden bir ayrılık yaşandı. Sunucu Fatih Ürek, programın sunuculuk görevinden istifa etti. Ürek yerine programın sunucusu Onur Büyüktopçu oldu.

Kanal D'nin yeni sezonuna başlaması beklenen gündüz kuşağı programı ‘Gelinim Mutfakta’da sunucu şoku yaşanıyor. İki sezondur programı modere eden Fatih Ürek’in yeni sezonda yer almayacağı, yerine ise Seda Sayan'ın geldiği iddia edilmişti. 

Sayan son olarak Yemekteyiz programını sundu. Yorgunluğu sebep göstererek programdan ayrılan şarkıcının, yakın dostu Fatih Ürek'in yerine geçip geçmeyeceği merak konusu olmuştu.

FATİH ÜREK YERİNE ONUR BÜYÜKTOPÇU GELDİ

Fatih Ürek'in programdan ayrılmasının kesinleşmesinin ardından Sayan tarafından bir açıklama yapıldı. Şarkıcı, 'Teklif var anlaşma yok. Teklif sundular ben de isteklerimi ilettim. Birkaç teklif var hayırlısı bakalım.' demişti.

Yayınlanan yeni sezon fragmanına göre Onur Büyüktopçu'nun, programın yeni sunucusu olarak belirlendi.

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gelinim Mutfakta için geri sayım başladı. Kanal D’nin geçtiğimiz sezon sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Gelinim Mutfakta”, 3. sezonuna başlıyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana gelecek olan program, bu sezonda da hem eğlendirecek hem kazandıracak. Program, yenilenen dekoru ve yepyeni yüzleriyle 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.15’te ekranda olacağı konulan program yayın akışında görülmedi. Yeni sezon için "Yakında" şeklinde vurgu yapılmış. Programda gelinler, belirlenen yemeği kendilerine ayrılan süre içinde yapmaya çalışacak. 

Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak yakasına bir çeyrek altın takacak. 5 günün sonunda haftanın birincisi olan gelin, beş altın bileziği koluna takmaya hak kazanacak. En düşük puanı alan gelin ise hayallerine veda edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 31 Ağustos puan durumu! Zuhal Topal'la Sofrada 422. bölüm fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal'la Sofrada 31 Ağustos puan durumu! Zuhal Topal'la Sofrada 422. bölüm fragmanı
Suna Yıldızoğlu Çukur dizisinin kadrosunda! Suna Yıldızoğlu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Suna Yıldızoğlu Çukur dizisinin kadrosunda! Suna Yıldızoğlu kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0