Yasemin Özilhan bebeğini kaybetti! Hastaneye kaldırıldı

Sosyetenin gözde isimlerinden Yasemin Özilhan'ın hamile olduğu açıklanmıştı. 2011 yılında Anadolu grubunun veliahtı İzzet Özilhan ile dünya evine giren, sosyetik güzelden kötü haber geldi.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la nikah masasına oturan eski oyuncu Yasemin Özilhan'ın bebek sevinci yarım kaldı.

Dört gözle doğacak bebeğini bekleyen Yasemin Özilhan'dan kötü haber geldi. 2 aylık hamile olan Özilhan, iki gün önce aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Eski oyuncunun bebeğini kaybettiği öğrenildi.

Kesin nedeninin bilinmediği olayda acı haberi alan aile adeta yıkıldı. Bebek müjdesiyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan çift, kötü haberin ardından henüz bir açıklama yapmadı.

 

2012 yılında ilk kızı Emine’yi, 2013’te de ikinci kızı Ela’yı kucaklarına alan çiftin gönlünden bu kez erkek bebek geçiyor. Ama henüz hamileliğinin başında olduğu iddia edilen Yasemin Özilhan, "Her şeyden önce sağlıklı olsun" temennisinde bulunuyor. 

36 yıllık doktor Murat Topoğlu'ndan rock şarkısı!

İLİŞKİLİ HABER

36 yıllık doktor Murat Topoğlu'ndan rock şarkısı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0