Ünlü aktör Dwayne Johnson arkadaşı Harvey Wipppleman'a lüks araç hediye etti!

Ailesiyle beraber koronavirüse yakalanan Hollywood yıldızı Dwayne Johnson arkadaşı eski profesyonel güreş hakemi Harvey Wipppkeman'a lüks bir araç hediye aldı.

Küçük yaşlardan maddi imkansızlıklar nedeniyle yaşadığı zorlu günler yaşayan Dwayne Johnson, gerçek adı Bruno Lauer olan Harvey Wipplemana lan minnettarlığını lüks araçla gösterdi.

dwayne johnsonun arabayı hediye ettiği an

dwayne johnsonun arabayı hediye ettiği an

Sosyal medyada o anları paylaşan Johnson bu sözleri yazdı:

"Annem ve ben Hawaii'den tahliye edilmiştik ve Tennessee eyaletinin Nashville şehrine babamla yaşamak üzere gönderilmiştim. Nashville'e indiğimde babamla yaşamayacağımı çabucak anladım. Bunun yerine Bruno adında bir adamla yaşayacağım söylendi. Bu serseri çocuğu yanına aldı ve ömür boyu arkadaş olduk. İronik biçimde yaklaşık 9 yıl sonra cebimde 7 dolarla güreş kariyerime başladım, yaşayacak yerim yoktu ve Bruno beni yanına aldı ve ayaklarımın üstünde durana kadar yanında kalmama izin verdi."

Johnson o yıllarda ilk arabasını almaya yardımcı olduğundan minnettarlığını göstermek istediğini belirtti. 

o anlara ait fotoğraf

o anlara ait fotoğraf

Dünyanın en fazla kazanan oyuncularından biri olan Dwayne Johnson, ailesiyle beraber koronavirüs olduklarını duyurdu. The Rock filmdeki Kaya ismiyle tanınan Johnson, sosyal medya hesabından yaklaşık 3 haftadır koronavirüs olduklarını söyledi.

dwayne johnson koronavirüs oldu

dwayne johnson koronavirüs oldu

Durumlarının iyi olduğunu fakat böyle bir süreci yaşadığı için korktuğunu belirten ünlü aktör "Sizinle son üç haftadır yaşadığım şeyleri paylaşmak istedim. Karım Lauren, ben ve iki kızımız coronaya yakalandık. Şunu söyleyebilirim ki; bu yaşadığım en zor şeylerden biriydi. Geçmişte pek çok şey atlattım ama corona bunların hepsinden daha farklıydı" sözleriyle anlattı.

dwayne johnson ve ailesi

dwayne johnson ve ailesi

48 yaşındaki oyuncu şimdilerde iyi olduklarını ve tedbirleri elden bırakılmamasının çağrısında bulundu.

Koronavirüsü atlatan Tom Hanks saçlarını kazıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüsü atlatan Tom Hanks saçlarını kazıttı!
Cardi B.'nin koruması Türk çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Cardi B.'nin koruması Türk çıktı!

BİR YORUM YAPIN 1

Akil 3 yıl önce

aynen tahmin ettigimiz gibi, 9. ayin baslamasiyla meshur ismler ile korku salmaya basladilar. arkasindan yasaklar vs. millet Paranoid oldu. Aids hastaligindan bu sene 1 137 630 insan ödügünü biliyormuydunuz? Kanserdam 5 557 961 , Acliktan 7 568 579, alkolden 1 692 581 -Covid19 ise 864153- diger bulasici hasliklardan ise 8 785 252 kisi öldü hicbiri Pandemi sebebi degil ama covid19 ise......