Cardi B.'nin koruması Türk çıktı!

Amerika'nın başkenti Washington’da özel güvenlik firması bulunan Türk vatandaşı Burak Şahiner Amerikalı ünlülerin güvenliğini sağlıyor. Şahiner dünyaca ünlü rapçi Cardi B başta olmak üzere A Boogie with Hoodie, Asian Doll, YBS Skola gibi milyonlarca takipçili rapçilerin korumasını üstleniyor. Şahiner, yanlızca korumalık değil kimi zaman çalıştığı rapçilerin kliplerinde de oynuyor.

Türk vatandaşı Burak Şahiner, rapçilerin yanı sıra, Beyaz Saray çalışanlarından ABD İç Güvenlik Bakanlığına, George Clooney’den, George Floyd’un ailesi ve avukatlarına kadar farklı kurum ve kişilere hizmet vermiş. Şahiner ayrıca Türkiye’den gelen resmi heyetlerin Başkent Washington’da bulundukları süre boyunca ABD Gizli Servisi ve ABD polisi arasındaki işleyişe yardımcı oluyor.

Şahiner “Amerika Birleşik Devletleri’nin Başkenti Washington DC’de güvenlik firmam var ve ayrıca bir Türk vatandaşının sahibi olduğu tek güvenlik firması. ABD’deki çoğu ünlüye korumalık yapıyorum. Özellikle siyahi rapçiler yakın koruma isteyince beni arıyor. ABD’de bu şekilde ün kazandım. İsmimi unutanlar ‘o Türk güvenliğin benimle çalışmasını istiyorum’ diye onure ediyorlar. Aynı zamanda Amerikan futbolu NFL ve basketbolu NBA’deki ünlü isimlerin yanlarında bulunuyorım. Hollywood’da George Clooney’nin ve birkaç sinema oyuncusunun korumalığını yapıyorum. Rapçilerden Cardi B, Meek Mill, A Boogie with Hoodie, YBS Skola, Komedyenlerden Haha Davis gibi birçok kişinin korumalığını yaptım yapmaya da devam ediyorum. ABD İçişleri Bakanlığı aracılığıyla ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’da davetlilere sunduğu ‘Bahar Yemeğinde’ de görev aldım. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nden siyasiler gelince Türk korumalar ve ABD polisi yanında destek sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güvenlik hizmeti verdikleri yerlerde pek çok kez silahlı saldırı olaylarının da yaşandığını belirten Şahiner, yine bu saldırılardan birinde çalışanını kaybetmiş.

Şahiner “Bizim işimiz maalsef çok riskli ve stresli bir iş. Hergün ölümle burun buruna geliyoruz. Çünkü koruduğumuz insanlar genelde önemli ve toplumda göz önünde olan insanlar olduğu için sıkıntılar yaşıyoruz. Çalıştığımız hizmet verdiğimiz yerlerde silahlı tatsız olaylar yaşandı.  Çalışanlarımı kaybettiğim kurşunlanma olayları yaşandı. Başkent Washington’da silah taşımak yasak ama ona rağmen sokaklarda karaborsa satılan silahlar oluyor. Silahlı saldırılara maruz kaldık ama hem aldığımız profesyonellik eğitimiyle hem de anne dualarıyla alnımızın akıyla işimizin başında olmaya devam ediyoruz'’ dedi.

Şahiner “Şu an yaşadığım en büyük problemlerden birisi Türkiye’de nam salmış şarkıcıların bana sosyal medya aracılığıyla ulaşıp 'Burak Bey filanca rapçıyla şarkı ayarlar mısınız?' ya da 'şu sanatçının menajeriyim, şarkı dinletebilir miyiz, bir selam söyletebilir misiniz, albüm tutarsa size de para veririz' demeleri beni rahatsız ediyor... Çünkü benim yaptığım iş profesyonel bir iş. Ben çalıştığım insanların ve ailelerinin canlarından, korunmalarından sorumluyum. Müzikle ilgili menajerlik hizmeti vermiyorum ki? Çoğu çalıştığım ünlüyle resim dahi çekmiyorum ben. Profesyonelliğimi korumak zorundayım. O yüzden Türkiye’den böyle istekler geldikçe bir yandan tebessüm ediyorum diğer yandan rahatsız oluyorum’’ açıklamasını yaptı.

Ünlü aktör Dwayne Johnson arkadaşı Harvey Wipppleman'a lüks araç hediye etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü aktör Dwayne Johnson arkadaşı Harvey Wipppleman'a lüks araç hediye etti!
Koronavirüsü atlatan Tom Hanks saçlarını kazıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüsü atlatan Tom Hanks saçlarını kazıttı!
Sokağa çıkma yasağına uymayan genç kız bakın ne dedi!

İLİŞKİLİ HABER

Sokağa çıkma yasağına uymayan genç kız bakın ne dedi!
Gain nedir ve Gain Turkey kimin? Gain Turkey ücreti ne kadar? Gain Medya hakkında detaylar

İLİŞKİLİ HABER

Gain nedir ve Gain Turkey kimin? Gain Turkey ücreti ne kadar? Gain Medya hakkında detaylar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0