Gain nedir ve Gain Turkey kimin? Gain Turkey ücreti ne kadar? Gain Medya hakkında detaylar

2020 yılının son günlerinde arka arkaya gelen yeni dijital platform haberlerinden biri de GAİN olmuştu. İlk bakışta ismi farklı gibi görünen ancak açılımı duyunca mantıklı olduğu anlaşılan Gain platformu hakkında birbirinden farklı sorular geliyor. Gain nedir ve Gain Turkey kimin? Gain Turkey ücreti ne kadar? Gain Medya hakkında detaylar yazımızda bulabilirsiniz.

Dijital dönüşümün hayatımıza kattığı şeylerden biri olan internet yayıncılığı adına bir adım da Gain Medya'dan geldi. 30 Aralık 2020 tarihinde yayına başlayan dijital platform GAİN internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor.  Anlamlı ve kazanım odaklı içerikleri temel alarak 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayan “GAİN”, gelişigüzel dijital içeriklerden sıkılan insanların hayatına güncel ve farklı bir bakış açısı sağlamak için yola çıkıyor. GAİN, kullanım kolaylığı sağlayan dikey formatta ve kısa içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel sunacağı yayın akışı ile de farklı kategorilerde, yüzlerce zengin içeriği kullanıcılarıyla buluştu.

 

Dizilerden belgesellere, haberden müziğe, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programlarına kadar herkesin kendisine göre bir alternatif bulabileceği “GAİN”de, vakit değerlendirmek için izlenecek yüzlerce içeriğin yanı sıra, Türkiye’nin en önemli kanaat önderleri de yer alıyor. Gain'i izlemek isteyenler cep telefonundan veya tabletinden izleyebilirler. İOS ya da Android marketlerden GAIN uygulamasını ücretsiz indirip hemen izlemeye başlayabilirler.

GAİN TURKEY KİMİN?

Gain Turkey'in sahibi, Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar'dır.

GAİN TURKEY'İN SAHİBİ GÖZDE AKPINAR KİMDİR?

Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'dır. İstanbul'da Saint Joseph Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesiİşletme-İktisat Bölümü'nde tamamladı. Eşzamanlı olarak, Bilgi Üniversitesi'nin sunduğu bir imkânla aynı bölümü İngiltere'de Portsmouth Üniversitesi'nde de tamamladı.

Gözde Akpınar, 2003 yılında Betek Boya ve Kimya Sanayi'nde çalışmaya başladı ve babasının 2005 yılındaki vefatına kadar birlikte 1,5 yıl çalışma imkânı buldu. Babası Celal Akpınar 2005 yılında kanser yüzünden vefat ettiğinde 25 yaşında olan Gözde Akpınar, şirketin yönetimini hemen devralmadı. Şubat 2008'de ilk kez Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

Gözde Akpınar, şirketin başına geçtiği günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdi. 2015 yılında Filli Boya Bilim Kampı projesini hayata geçirdi. 2016 yılında ise Filli Kadın Ustalar adlı proje ile kadınların erkek işi olarak görülen boya sektöründe yer almaları için farklı şehirlerde boyacılık kursları düzenledi

Filli Boya'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırlanan "Anca Beraber Kanca Beraber" isimli reklamında Atatürk vurgusu ve "Burası Türkiye. Özgürüz biz. Özgür insanlarız" söylemi ile sosyal medyanın en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı.

Cardi B.'nin koruması Türk çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Cardi B.'nin koruması Türk çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0