Oktay Kaynarca: Türkiye'nin 'Doğu Akdeniz' politikasının arkasındayım!

Ünlü tiyatrocu Oktay Kaynarca, verdiği röportajda Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikasına değindi. Kaynarca, yapılan her şeyi doğru bulduğunu ve arkasında durduğunu söyledi.

Son olarak 9. Uluslararası Malatya Film Festivali'ne verdiği destekle gündeme gelen tiyatrocu Oktay Kaynarca, Hürriyet'e röportaj verdi. Kaynarca verdiği röportajda Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikasına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı, bir oyuncu olarak memleket ve dünya meselelerine karşı ilgili olduğunu ifade eden şu açıklamayı yaptı:

'Oyuncu olarak dünyayla meseleniz olmak zorunda zaten. Memleketini tanımayan dünyayı tanıyamaz. Hepimiz dünyaya entegre olmak zorundayız. Dünyaya entegre olmazsanız geri kalırsınız, yerel kalırsınız. Yerellikten evrenselliğe geçişi becerebiliyorsanız kalıcı olursunuz. Mümkün olduğunca bunu anlatmaya çalışıyorum.'

Bu durumun her meslek için böyle olduğunu söyleyen sanatçı, 'Önce kendinizi, ailenizi, sonra çevrenizi, memleketinizi, ondan sonra da dünyayı tanımak zorundasınız.' dedi.

'DOĞU AKDENİZ POLİTİKASI'NIN ARKASINDAYIM!'

'Dünyanın sorunu aynı zamanda bizim memleketin sorunu değil mi zaten?' sorusuna da yanıt veren Kaynarca, Doğu Akdeniz politikasıyla ilgili olarak, çarpıcı şu açıklamayı yaptı:

'İnsanlık sorunudur. Mesela geçenlerde sosyal medyada yazdım, Doğu Akdeniz politikası ile ilgili şu anda yapılan her şeyin doğru olduğuna inanıyorum. Kesinlikle arkasında duruyorum söylenenlerin.'

David ve Victoria Beckham'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

David ve Victoria Beckham'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0