David ve Victoria Beckham'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

Sanat dünyasının ünlü çifti David ve Victoria Beckham ile ilgili çarpıcı iddia atıldı. Ünlü çiftin mart ayında Los Angels'ta koronavirüs'e yakalandığı ortaya çıktı. Beckham çifti kimseye bulaştırmamak için belirtileri göstermeye başladıktan hemen sonra kendilerini eve kapattığı öğrenildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 45 yaşındaki David Beckham ile 46 yaşındaki Victoria Beckham, geçtiğimiz mart ayının ilk günlerinde corona virüse yakalandı. Ünlü çift, korona virüsü Los Angeles'ta oldukları sırada katıldıkları bir partide kaptıkları öğrenildi. Beckham çifti daha sonra da İngiltere'ye döndü ve iki haftadan uzun süre karantinada kaldı.

David ve Victoria Beckham'ın yanında çalışanlardan bazıları da virüsü onlardan kapınca ünlü çift, süper yayıcı olduklarından tedirgin olmaya ve korkmaya başladı.

David ve Victoria Beckham, mart ayının ilk günlerinde Los Angeles'tan Londra'ya dönüp büyük oğulları Brooklyn'in 21'inci doğum gününü kutladı. Bu kutlama çiftin Cotswolds'taki kır evinde yapıldı.

Daha sonra çift, 11 Mart'ta David Beckham'ın futbol ile ilgili işleri için tekrar ABD'ye döndü. Son olarak da yeniden Cotswold'a döndü ve ailece karantinaya girdi. David ve Victoria Beckham'ın kendileri tamamen iyileştikten sonra hem ailelerini hem de çocuklarını sık sık sağlık kontrolüne götürdüğü öğrenildi. Ardından bütün aile Cotswold'da bulunan çiftlik evlerinde karantinaya girdi. Aylar sonra antikor testi yaptırıp hala virüsü taşımadıklarından emin olan çift Yunanistan ve İtalya tatiline çıktı.

KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!

İLİŞKİLİ HABER

KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!
Emine Erdoğan kolları ve bacakları olmayan Suriyeli Muhammed ile bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan kolları ve bacakları olmayan Suriyeli Muhammed ile bir araya geldi!
Oktay Kaynarca: Türkiye'nin 'Doğu Akdeniz' politikasının arkasındayım!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca: Türkiye'nin 'Doğu Akdeniz' politikasının arkasındayım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

deniz 3 yıl önce

çok umrumuzdaydı

Toplam 1 beğeni

Muhammed 3 yıl önce

Sevdiğim bir iki efsane futbolcuyu instagramda takip ediyorum, çocuklarını çok seviyor Beckham sürekli aile fotosu paylaşıyor, bu fotolarda maske sosyal mesafe yok, eş dost akraba ziyareti iyi ama işte dünya yıldızı da olsan kurallara uyman lazım, müslümana kötü dilek yakışmaz, tüm hastalara Merhametlilerin en merhametlisi olan Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Toplam 1 beğeni