Emine Erdoğan kolları ve bacakları olmayan Suriyeli Muhammed ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bombalı saldırı sonucu kol ve bacaklarını kaybeden Suriyeli küçük Muhammed ve ailesiyle bir araya geldi.

Suriye'nin Hama şehrinde yaşayan ve şehrin bombalanması sonucu İdlib'teki çadır kente sığınan Mosaytıf ailesi'nin küçük ferdi Süleyman, bu saldırı sonucu kol ve bacaklarını kaybetmişti. İçişleri Bakanlığı'nın talimatı sonucu aile Türkiye'ye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, aileyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde misafir etti.

Görüşmeye AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da katıldı. Erdoğan, Muhammed bebeğin sağlık durumu ve aile hakkında Güllüoğlu'ndan bilgi aldı. Küçük Muhammed ile yakından ilgilenen Erdoğan'ın yanında, torunu Sadık Eymen Albayrak da yer aldı.

Aile, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine teşekkürlerini iletip Türk halkına konukseverliği nedeniyle şükranlarını dile getirdiler.

Twitter hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan: 'Yaşadıkları Hama kentinin bombalanmasının ardından İdlib’deki çadırkente sığınan Suriyeli Mosaytıf ailesinin, kolları ve bacakları olmadan doğan Muhammed bebeği bugün misafirimiz oldu. İçişleri Bakanlığımız ve AFAD işbirliği ile ulaşılan Muhammed bebek inşallah protez kol ve bacaklarına kavuşacak. Onun da en kısa zamanda akranları gibi yürüyüp, oyunlar oynadığı günleri görmeyi umut ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.

KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!

İLİŞKİLİ HABER

KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!
David ve Victoria Beckham'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

David ve Victoria Beckham'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0