Ünlü isimleri buluşturan düğün! Sinan Güzel ve Seval Duğan evlendi

Magazin programlarının altında imzası olan başarılı gazeteci Sinan Güzel ve Seval Doğan dün akşam Portaxe'te düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Çiftin düğününe sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Magazinn.com'un genel yayın yönetmeni Sinan Güzel ve Seval Duğan önceki akşam düzenlenen düğünle evlendi. Çiftin nikâh şahitliğini Mustafa Sandal, Seda Sayan, Aslı Hünel, Burak Yeter, Öznur Kaya ve Emre Kaya üstlendi.

Sinan Güzel’in yakın dostu olan Mustafa Sandal, gelin ve damat için sahneye çıkıp şarkı söyledi. Şarkının ardından konuşma yapan Sandal,"Sinan, soyadı gibi kalbi ve ruhu dünya güzeli olan bir insan. İçten ve yürekten söylüyorum, birbirinize çok yakışmışsınız." dedi.

Mustafa Sandal, "Evlilikte önemli olan sabır, sadakat ve aşkın ölümsüz olmasıdır. Onu yakalayan çiftler ömür boyu mutlu olabiliyor" dedi.

Bir dönem aşk yaşadığı Melis Sütşurup ile yeniden barışan şarkıcı, "Melis’le tabii görüşüyoruz. Her şey güzel gidiyor" dedi.

Seda Sayan ise, "Bütün Türkiye biliyor ki, astım hastalığım var. Ancak, Sinan benim için o kadar değerli ki tüm önlemleri alıp buraya geldim, onun için değer" dedi.

Sayan, 'Yeni evliyim' diyen Aslı Hünel’e de 'Ne yeni evlisi... İki yıl oldu. Siz de artık eskidiniz' esprisini yaptı. Sayan’ın kendisine özel eldiven ve maske yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.

Maria ile Mustafa'nın Mustafa'sı Hilmi Cem İntepe kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Maria ile Mustafa'nın Mustafa'sı Hilmi Cem İntepe kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Fatih Ürek'in yeni adresi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Fatih Ürek'in yeni adresi belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0