Selen Sevigen'den Gökhan Özen'e 'çocuklarıyla kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi' davası!

Eski eşi Selen Sevigen tarafından savcılığa şikayet edilen Gökhan Özen, hakkında 3 ay çocuklarına yaklaşamayacak kararı çıkartılmıştı. Sevigen şimdi de Özen hakkında, 'çocuklarıyla kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi' talebiyle dava açtı.

Selen Sevigen, 4 sene önce boşanmış olduğu şarkıcı ve müzisyen Gökhan Özen'e dava açtı. Özen'in çocuklarına kendisini kötülediğini iddia eden Sevigen mahkemeye, 'Babalarıyla çocukları arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi' için başvurdu. 

Sevigen daha önce de, eski eşi Gökhan Özen'i Aile Mahkemesine şikayet etmiş ve Özen'in, hem kızlarına hem de kendisine 3 ay boyunca yaklaşmasını yasaklatmıştı. 

GÖKHAN ÖZEN'DEN AÇIKLAMA!

Gökhan Özen, eski eşi Selen Sevigen'in kendisi hakkında söyledikleriyle ilgili bir açıklama videosu yayımlamıştı. Özen videoda, 'Kızım köpek istedi buldum aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı. O da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi... Çocuklarımın her türlü ihtiyacını karşıladım, ‘Yoksukluk nafakasını’ kendisi istemedi...' ifadelerine yer vermişti.

Sevigen, eski eşi Gökhan Özen hakkında vakitli vakitsiz evlerine girip çıktığı ve evlatlarına psikolojik olumsuzluklar oluşturacak davranışlar sergilediği için şikayetçi olmuştu. Sevigen, Özen'in ayrıca hep tartışma çıkarttığını da söylemişti.

Özen'in öfkesini kontrol edemediği, çocuklarının önünde tehditler savurup kavga çıkardığı belirtilmişti. Koruma ve uzaklaştırma talep edilmişti. Şarkıcının ayrıca nafakasını da ödemediği ifade edilmişti.

Oyuncu Hakan Altıner İBB'yi sert bir dille eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hakan Altıner İBB'yi sert bir dille eleştirdi!

BİR YORUM YAPIN 0