Ivana Sert kozmetik şirketine dava açtı!

Ivana Sert, ‘Ivana Sert For You’ markası için yaptıkları sözleşmeyi haksız yere feshettiği iddiasıyla Adnan Akat kozmetik şirketine dava açtı. Davada bilirkişi, şirketi haksız buldu.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan davaya göre; Ivana Sert, Adnan Akat Kozmetik şirketiyle aylık 17 bin 500 lira karşılığında parfüm ve makyaj malzemelerinde "Ivana Sert For You" markasının kullanılması için anlaşma imzaladı. Yapılan iddiaya göre aradan aylar geçmesine rağmen şirket üretime geçmedi, taahhüt ettiği 2 milyon liralık yatırımı da yapmadı.

Bunun üzerine Ivana Sert 17 bin 500 liranın 10 ay üzerinden hesaplanarak ödenmesini, aksi takdirde sözleşmeyi feshedeceğini bildirdi. Noterden cevap veren şirket de Sert’in sözleşmedeki yükümlülüklerini yerine getirmediğini öne sürdü. Davalı şirket ayrıca Sert’in sözleşmeyi feshettiğini ve 500 bin lira cezai şart parasını ödemesi gerektiğini iddia etti.

Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Fatih Ürek'in yeni adresi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Fatih Ürek'in yeni adresi belli oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0