Parti veren Şevval Şahin: Sadece 10 kişi pozitif çıktı abartacak bir şey yok!

Boğazda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" dedi.

Mis Turkey güzeli Şevval Şahin 30 Ağustos’ta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın doğum gününü Boğaz’da kiraladıkları bir villada parti yaparak kutlamamıştı. Kalabalık arkadaş grubunun katıldığı kutlama sonrası Marcus Aral’ın yaptırdığı corona testi pozitif çıkmış, partiye katılanlar büyük panik yaşamıştı.

Tüm bu yaşanan olaylar üzerine Şevval Şahin de 21. yaş gününü arkadaş grubuyla kutlayıp sosyal medyadan paylaşınca yeniden okların hedefi oldu. Sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Şahin, konunun çok abartıldığını belirterek kendini savundu. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Şevval Şahin, verdikleri partiden sonra 10 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını dile getirdi.

Miss Turkey 2018 Güzeli Şahin eleştirilere "Abartıldığı kadar vaka yok" diyerek yanıt verdi. Şahin, "Covid-19 testim iki kere negatif çıktı. Erkek arkadaşımın test sonuçları pozitifti ama o da atlattı" ifadelerini kullandı.

Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında parti vermedik. Evin dışındaki açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yedik. Sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı" dedi.

"O partide koronavirüsün yayıldığını hiç kimse ispatlayamaz. Şu an hepimizin sağlığı yerinde ve tedbirliyiz. Bizim için de zor bir süreçti. 12-13 gün karantinada kaldım."

Şevval Şahin, olaylı gecenin büyük tepki çekmesine rağmen yine bir parti verip bu sefer kendi yeni yaşını kutladı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü modeli sorumsuzlukla suçladı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinin kedileri Koronavirüs oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinin kedileri Koronavirüs oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Mrrrr 3 yıl önce

Bu kadını derhal karantinaya alın ki aklı başına gelsin...başka hayatlarla oynamasın....ölecekse de başka insanların hayatlarıyla oynamasin

ya sabır 3 yıl önce

Akıl denen şey büyük nimet, kıymetini bilmek gerekir... Bak olmayanda olmuyor, her yanı güzel olsa ne yazar... Kafatasının şeklinden ziyade içindekine değer vermeye başladığımızda bunlar para etmeyecek... Umudum var hala.

büyükdoğu 3 yıl önce

21 yaşındasın zengin çocuğundan kendine sevgili yapıyorsun ama dünyada ne için varsın, ne yapıyorsun bunları da sor kendine. Yarın çok geç olmadan

ömer 3 yıl önce

böyle sorumsuzlara hapis cezası verilmeli ve hastalığa sebep olduğu kişilerin tedavi masrafları ödetilmeli

Toplam 2 beğeni

ismail 3 yıl önce

Akıl herkese lazım,sadece vüducu sergilemek ile olmuyor herşey.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun