Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinin kedileri Koronavirüs oldu!

Ünlü çift Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in kedileri Koronavirüs'e yakalandı. Haberi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile eşi 2015 Türkiye 4. güzeli Berfu Yenenler, kedilerinin Koronavirüs'e yakalandığını duyurdular. Instagram hesabından paylaşım yapan eş Yenenler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Biz Koronavirüs'ten kaçalım aman aman derken kedimiz sokak kedileriyle kavga sırasında Korona kaptı. Bu hangi ironi. Neyse ki hayvanların Korona'sı insanlara bulaşmıyormuş. Onu iyileştirdik, temizledik pakladık oturuyor şimdi dibimizde.'

TATİLE GİTMEDİLER!

Koronavirüs süreci sonrasında eşi Berfu Yenenler ile birlikte aşırı dikkatli bir yaşam sürmeye başlayan Yenenler, yaz sezonunda tatile gitmedi. Ancak yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tatile gitti. Bu dönemle ilgili konuşan Yenenler, 'Onlar orada çok dikkatli davranıyor. Önlemlerini aldıklarını söylüyorlar.' dedi.

Oyuncu, Oğuzhan Koç ile ilgili olarak, 'Yoksa görüşmeyiz. Oğuzhan dönmüş galiba ama 14 gün görüşmeyi planlamıyorum. Onu karantinada tutacağım. Kimseyle de görüşmedik, korkuyoruz. Herkes tatilde bizim de canımız çekiyor.' dedi.

Parti veren Şevval Şahin: Sadece 10 kişi pozitif çıktı abartacak bir şey yok!

İLİŞKİLİ HABER

Parti veren Şevval Şahin: Sadece 10 kişi pozitif çıktı abartacak bir şey yok!

BİR YORUM YAPIN 0