Cüneyt Özdemir KYK yurdunu beğenmeyen Enes Batur'u Ti'ye aldı!

Testi pozitif çıkmasına rağmen karantinadan kaçan Enes Batur, KYK yurduna yerleştirildi. Sosyal medya hesabından KYK yurdunu kötülemeye çalışan Batur'a gazeteci Cüneyt Özdemir tepki gösterdi.

Ölüme neden olan koroanvirüse yakalanan Enes Batur, testi pozitif çıkamsıan rağmen bulunduğu ikametgahı terk etti. Bunu fark eden filyasyon ekipleri polisle beraber Batur'u KYK yurduna yerleştirdi. Üzerine oyun oynandığını iddia eden Batur, sosyal medyadan öğrencilerin kaldığı yurdu göstererek orada yaşayamayacağını ifade etti. Bunun üzerine gazeteci Cüneyt Özdemir, ünlü fenomeni ti'ye alan bir açıklamada bulunarak eleştirdi:

"Koskoca Enes Batur’u öğrenci yurduna koymak ne demek! Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum! Çocuk korona kapmış, siz ne yapıyorsunuz? Zorla karantinaya alıyorsunuz onu. Siz kimsiniz ya..."

Sosyal medyada çektiği videolarla fenomen haline gelen Enes Batur'un geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıktı. Ancak Batur, filyasyon kurallarına uymayarak izolasyon süreci dolmadan dışarı çıktı.

enes baturun karantinadan kaçtı

enes baturun karantinadan kaçtı

Sağlık Bakanlığı ekiplerince karantina kurallarına uymadığı tespit edilen Batur, "KYK yurduna yerleştirildi. Daha sonra ünlü fenomen sosyal medya hesabından Üzerime oynanan alçakça kalleşçe büyük bir oyun var. Bunu yapanlar elbet cezasını çekecektir. Allah'ından bulsunlar. Gelişmeleri durum ilerlerse paylaşacağım" şeklinde bir yazı paylaştı. 

Yemek yaparken artan salatalıklar çöpe atmak yerine değerlendirebilirsiniz!

İLİŞKİLİ HABER

Yemek yaparken artan salatalıklar çöpe atmak yerine değerlendirebilirsiniz!
4.5 milyar yıllık tarihi boyunca yaşamış en büyük Mavi Balina görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

4.5 milyar yıllık tarihi boyunca yaşamış en büyük Mavi Balina görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 43

Erol 3 yıl önce

Çocuklarımın bu şahsı izlemesi yasak modem üzerinden bu ve bunun gibi topluma faydası olmayan kişilerin kanallarını engelledim.

Toplam 1 beğeni

İbrahim 3 yıl önce

Karantina dan kaçan bir kişiyi müebbet hapis cezası istemiyle dava açacaksın. Neden mi temas ettiği kişiye covid i bulastirip ölümüne sebep olmakla suclayacaksin.

bulent 3 yıl önce

bu adamlari takip edenler ne olur takibi biraksin kendilerini bi halt sanan bu tiplere bir ders verilsin artik

Özkan 3 yıl önce

Kendisini başkan felan mı zannediyor ne günlere kaldık ya bunları haber yapmayın adamın istediği o zaten

İzlemeyin 3 yıl önce

İzlemeyin. İzledikçe yardımcı oluyorsunuz. Çocuklarınızı da uyarın

Yorumların Tümünü Okuyun