Melisa Sözen'in çocukluk fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu! Melisa Sözen kimdir?

Son dönemlerde Alya adlı karakteriyle sosyal medyanın en çok konuştuğu ve sevdiği isimler haline gelen oyuncu Melisa Sözen, çocukluk fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Instagram hesabından annesiyle çocukken çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı. Sözen'in fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte o paylaşım:

Alya rolüyle geniş kitlelerin büyük sevgisini kazanan Sözen,  'Alya’yı okuduğum zaman, Alya’nın o böyle kırgınlığı, kızgınlığı, anlaşılmamışlığı, korkuları, isyanı… ve böyle bağırıyor ‘beni görün’ diye bağırıyor Alya ve ben onu çok iyi anladım. O’nu bizde benzemeyeni böyle ittiriyor oluşumuz çok kalbimi kırıyor benim ve Alya’nın o kırgınlığını da çok gördüm ve çok anlatmak istedim hikayesini. Ne şanslıyım ki seyirci çok şükür bunu aldı.' açıklamasında bulunmuştu.

Sözen, bugün halen hayatta olan ve dizide Alya adıyla tanıtılan hukukçu bir kadını canlandırmasıyla ilgili olarak, 'Alya’yı gönülden çağırmışım ben, senaryoyu okuduğum zaman uzun zamandır oynamak istediğim karakter tam karşımda duruyordu. Çok özel Alya’nın yeri benim için.' açıklamasında bulunuyor.

MELİSA SÖZEN KİMDİR?

Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuğa 15 yaşında başladı. İlk önemli rolü Çemberimde Gül Oya dizisinde oldu. Sinemada da başarılı işlere imza atan Sözen, 2014 yılında Nuri Bilge Ceylan filmi Kış Uykusu ile Altın Palmiye ödülünü kazanma şansını elde etti.

İngilizce ve Fransızca bilen oyuncu, 2017 yılında Le Bureau des Legendes dizisinde 8 bölüm rol aldı. 2015 yılında Kalp Düğümü oyunuyla Tiyatro Eleştirmenleri Birliği'nden, SİYAD tarafından da Kış Uykusu filmindeki rolü sebebiyle En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Guanajuato,  İstanbul, Saraybosna ve Cannes Uluslararası Film Festivalleri'nde jüri üyesi olarak yer aldı.

Ünlü sunucu Ebru Akel çocuklar için masal okuyacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Ebru Akel çocuklar için masal okuyacak!

BİR YORUM YAPIN 1

Isosh 3 yıl önce

Kimdir? Taniman etmen!