Usta sanatçı Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı! Ali Sürmeli'nin son sağlık durumu...

Usta oyuncu Ali Sürmeli, beyin kanaması geçirmişti. Yoğun bakıma kaldırılan sanatçının durumu hakkında yeni bir bilgi geldi.

27 Eylül pazar günü kusma ve hıçkırık şikayetiyle gelen ve yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle acil ameliyata alınmıştı. Ali Sürmeli yoğun bakımdan çıktı. 

Sanatçının sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Hastamız 27 Eylül Pazar günü, kusma ve hıçkırık şikayetiyle hastanemizin acil servisine başvurdu. Yaptığımız tetkiklerde beynin sağ ön tarafında yüksek tansiyona bağlı kanama tespit edildi ve aynı gün ameliyata alındı. Ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın ameliyat sonrasında oluşan kafa kemiği defektini 2 Ekim Cuma günü gerçekleştirdiğimiz operasyonla giderdik. Genel durumu iyi olan hastamızı yoğun bakımdan çıkartarak, servise aldık. Ali Sürmeli'nin bundan sonraki tedavisi serviste devam edecek" denildi.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Geçtiğimiz gün beyin kanaması geçirerek ameliyata alınan sanatçı Ali Sürmeli hakkında doktorundan ilk açıklama geldi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ferda Çağavi, hastası Sürmeli hakkında şu açıklamayı yaptı:

'Hastamız 27 Eylül Pazar günü, kusma ve hıçkırık şikayetiyle hastanemizin acil servisine başvurdu. Yaptığımız tetkiklerinde beynin sağ ön tarafında yüksek tansiyona bağlı kanama tespit edildi ve aynı gün ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde takip ve tedavisine devam ediliyor. Şu anda genel durumu iyi ve bilinci açıktır, felç geçirmemiştir. Kendisine acil şifalar diliyoruz.'

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan sanatçı Ali Sürmeli, dün akşam saatlerinde evinde kusmaya başladı. Oğlu, zehirlendiğini düşünerek babasını hastaneye götürdü. MR’ı çekilen Sürmeli'nin beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Ameliyata alınan sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Usta oyuncu Bahtiyar Engin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Sevgili Ali Sürmeli saat 01:00’da ameliyattan çıktı. Son derece başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımda dinlenmeye alındı. Sağlık durumu gayet iyi, hayati tehlikeyi tamamen atlatmış durumda. Özetle ve onun tabiriyle yırttık çok şükür.' yanıtını verdi.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

1959 yılında dünyaya geldi. Aslen Muşludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu. Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları'nda çalıştı. Hem tiyatro hem de sinema alanında büyük ve önemli ödüller kazandı. Bu ödülleri Antalya Altın Portakal, İsmail Dümbüllü, Ulvi Uraz, SİYAD ve 8. Ankara Ulusal Film Yarışması'ndan idi.

Ünlü modacı Kenzo Takada corona virüse yenik düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü modacı Kenzo Takada corona virüse yenik düştü!
Serdar Ortaç Twitter'da TT oldu! Yok böyle benzerlik dedirtti...

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç Twitter'da TT oldu! Yok böyle benzerlik dedirtti...
Usta müzisyen Garo Mafyan'dan Ermenistan-Azerbaycan açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Usta müzisyen Garo Mafyan'dan Ermenistan-Azerbaycan açıklaması

BİR YORUM YAPIN 0