Sunucu Esra Erol ve çalışanları panik oldu! Gelen konuk Covid-19 testi pozitif çıktı...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına konuk olan Esra K.'nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Bu gelişme sonrası Esra Erol'un ekibinin panik yaşadığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programını katılan Esra K. yaşadığı olayla adeta gündeme damgasını vurmuştu. Memleketi Aydın Nazilli'ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.'ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı.

Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.'nin kızı ise devlet korumasına alındı.

Öte yandan Esra K.'nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol'un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol'un son durumu henüz bilinmiyor.

 Oyuncu Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç ile aynı filmde!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç ile aynı filmde!
Kübra Boyraz'ın ölümüyle sonuçlanan estetik operasyon soruşturmasında yeni gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Kübra Boyraz'ın ölümüyle sonuçlanan estetik operasyon soruşturmasında yeni gelişme!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

belde 3 yıl önce

bu proğramın ya formatı değişmesi lazım ya da bence kapatılmalı. bu kadar uç olay ve vakaları tv ye taşımak aile birliğine dinamit yerleştirmekle eşdeğer. bunu rtük mü aile sosyal bakanlığı mı kim denetlerse bu işte çok ileri gidildi. reyting uğruna yapılan bu programlar sayesinde iyi tüyolar alıyor buna meyilli insanlar. yapmayın bu şekil insanların kötülüklerini anlatarak aile içi sorunlar çözüme kavuşmaz. insanlar sadece boş zamanlarını geçirmek dedikodu yapmak için bu programı izliyor bence.