Kübra Boyraz'ın ölümüyle sonuçlanan estetik operasyon soruşturmasında yeni gelişme!

İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan bir estetik merkezinde yaptırdığı botoks sonrasında hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu işletmenin çalışma ruhsatının olmadığı ortaya çıktı.

Beylikdüzü'nde bulunan bir güzellik merkezinde estetik yaptıran ve operasyon sonrasında hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Genç kadının ölümüne sebep olan söz konusu işletmenin, henüz üç ay önce açıldığı ve ruhsatının da olmadığı belirlendi.

Olay sonrasında işletme sahibi ile doktor tutuklanmıştı. İki kişinin de tutukluğu devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, Dr. Öner Özsoyeri İzmir'de yakalanmış ardından iş yeri sahibi Erdal Doğruya yakalanıp tutuklanmıştı.

ÖLÜM GÜNÜ İŞ YERİNİ BOŞALTIP KAÇTILAR

Kübra Boyraz'ın vefat ettiği gün, iş yeri sahibi Erdal Doğruya ile beraberindeki 4 kişinin güzellik merkezini boşaltarak kaçtıkları ortaya çıktı. Dr. Öner Özsoyeri'nin verdiği ifadelerde işletme sahibini suçladığı öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

38 yaşındaki Kübra Boyraz, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Newlife adlı güzellik merkezinde botoks yaptırmıştı. Boyraz, operasyonun ardından hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden birisi olan Erdal Doğruya'nın hiçbir tıbbi eğitimi olmadığı, eğitim düzeyinin ise ilkokul olduğu ortaya çıkmıştı. Şüpheliler arasında yer alan Erdal Doğruya ve Dr. Öner Özsoyeri tutuklanmıştı.

Botoks sonrası ölümle ilgili yeni gelişme! Botoks'u yapan ilkokul mezunu çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Botoks sonrası ölümle ilgili yeni gelişme! Botoks'u yapan ilkokul mezunu çıktı
Sunucu Esra Erol ve çalışanları panik oldu! Gelen konuk Covid-19 testi pozitif çıktı...

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Esra Erol ve çalışanları panik oldu! Gelen konuk Covid-19 testi pozitif çıktı...
Demirci çırağı Emine, zorlu baba mesleğini gururla sürdürüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Demirci çırağı Emine, zorlu baba mesleğini gururla sürdürüyor!

BİR YORUM YAPIN 6

belde 3 yıl önce

ya bu gencecik çocuklar ölmeden önce bu sözüm ona güzellik merkezi diye açılan yerler denetlense. bizdeki en büyük hata denetlemedir. tüm yerel yönetimlerde aynı sorun. işletmeler sıkı denetime tabi olmalı. işyeri açanın ne yaptığı, sattığı bilinmeli. gerekirse tedbili mekan edilmeli. adam bir ad altında işyeri açıyor ne sattığından kendi bile haberi yok. adı işyeri. insani değerlerlerimiz çok gerilerde maalesef.. para kazanacağız diye olmadık numaraları millete yutturmanın derdindeyiz.

EBRAR 3 yıl önce

Bu ölen bayanın ne gibi sorunu vardı resimine bakınca genç ve güzel e neyini botoks yaptırmış. Böyle insanlar haddini aşan insanlardır .Böylesine acımam batıyı kendine model seçenlerin akıbetı işte böyle perişanlıktır.

bir bile 3 yıl önce

allah size zaten güzellik vermiş. neden bu kasapların önüne gidipte müdahele ettiriyorsunuz bu güzelliğe.

cCcOSMANGAZIcCc 3 yıl önce

Hollandada arama motoruna girdiginde 1den 5e kadar not verme hakki ve altina yorum hakki yapiliyo. Bizler urunler ve sirketler hakkinda yorum yapabiliyor herkezde okuyabiliyor. Turkiyemizdede olsun ve bir site olsun Devletimizde kayitli sirketler dukkanlar marketler bulunsun ve vatandasin ruhsatsiz yerleri gizlice bildirme bolumu olsun.

izmir-doğru söyler 3 yıl önce

allahın güzel yarattığı uzuv ve suratı beğenmeyip kaşı üste aldıranlara-burun ve diğer yerleri estetik köstetik yaptıranlara yazıklar olsun güzelim suratının içine ettirenlere yazıklar olsun

Yorumların Tümünü Okuyun