Genç şarkıcı Arif Akpınar hayatını kaybetti!

Müzik dünyası genç yaşta hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Arif Akpınar'ın ölüm haberiyle sarsıldı ‘Kilit’ şarkısıyla tanınan 36 yaşındaki Arif Akpınar’ın beyninde bulunan tümörün kötüye gitmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan sanatçı Arif Akpınar'ın beyninde tümör tespit edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan sanatçı kurtarılamadı. MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda beyninde tümör tespit edilen 36 yaşındaki şarkıcı Arif Akpınar'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

"GENÇ YAŞTA BİZİ BIRAKIP GİTTİ"

Twitter hesabından acı haberi duyuran yapımcı Bülent Seyhan, Arif Akpınar, " Çok sevdiğim sevgili sanatçım bu genç yaşta bizi bırakıp gittin, ışıklar yoldaşın olsun" dedi. Arif Akpınar, Seyhan Müzik etiketiyle çıkarttığı 'Kilit' adlı şarkısıyla ünlenmişti.

Esra Erol'un RTÜK cezası belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'un RTÜK cezası belli oldu!
Annesini taklit eden geç kız fenomen oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Annesini taklit eden geç kız fenomen oldu!
Haluk Bilginer'in rol aldığı 'Pencere' korona virüs önlemleriyle tiyatroseverlerle buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'in rol aldığı 'Pencere' korona virüs önlemleriyle tiyatroseverlerle buluştu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0