Haluk Bilginer'in rol aldığı 'Pencere' korona virüs önlemleriyle tiyatroseverlerle buluştu!

Korona virüs nedeniyle bir süredir kapalı olan Beylikdüzü Belediyesi'nin 2020-2021 kültür sanat sezonu, oyuncu Haluk Bilginer'in çevirisini üstlendiği ve rol aldığı Pencere adlı oyunla yeniden açıldı.

David Hare tarafından yazılan, orijinal ismi 'Skylight' olan oyun ilk olarak 1997 yılında Londra Ulusal Tiyatrosu'nda sergilendi. Birkan Uz'un yönetmenliğini üstlendiği oyun, Beylikdüzü Belediyesinin yeni kültür sanat sezonu açılışında, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gösterimi yapıldı.

Haluk Bilginer'in Tom, Esra Bezen Bilgin'in Kyra ve Kürşat Demir'in Edward rolünü canlandırdığı oyunun sahne tasarımını Gamze Kuş, ışık tasarımını Kemal Yiğitcan, müziklerini Çağrı Beklen yaptı.

İki perde olarak sergilenen ve 130 dakika süren oyunu, yaklaşık 700 kişilik salonda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında 350 kişi seyretti.

Esra Erol'un RTÜK cezası belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'un RTÜK cezası belli oldu!
Genç şarkıcı Arif Akpınar hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Arif Akpınar hayatını kaybetti!
Burcu Güneş: Dekolte, gelinliğin masumiyetine yakışmıyor

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş: Dekolte, gelinliğin masumiyetine yakışmıyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0