Şarkıcı Merve Özbey'den hamilelik pozu!

Kızını kucağına almak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, yeni pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda babası Ahmet Özbey'in vefatı ile sarsılan şarkıcı Merve Özbey, hamileliğinin 27. haftasına girdi. Anne olmak için gün sayan Özbey, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Merve özbey ve bebeği

Merve özbey ve bebeği

32 yaşındaki Merve Özbey, bu gönderisine, "27 haftalık hamile" notunu düştü.

Şubat ayında Kenan Koçak ile evlenen şarkıcının paylaşımına takipçilerinden beğeni ve "Maşallah" yorumu yağdı.

Merve Özbey ve eşi

Merve Özbey ve eşi

"GEL BAKALIM GÜZEL KIZIM" 

Özbey, geçtiğimiz aylarda kız bebek dünyaya getireceğini, "Gel bakalım güzel kızım... Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir. Çok şükür" sözleriyle duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan ve dört aylık hamile olan şarkıcı Merve Özbey, "Artık sahnelerimi en güzel yerden kızım izliyor. İnternetten ufak ufak araştırıyorum, sesleri duymaya başlıyormuş. Yüksek seslere alışacak diye ümit ediyorum. Sağ olsun o da beni hiç zorlamıyor, biraz sakin bir kız. Sayesinde, izin verdiği için hâlâ işimi yapabiliyorum" dedi.

Merve özbey

Merve özbey

Özbey, "Hamilelik süreci sizin için nasıl geçiyor, zorluyor mu?" sorusuna, "Şükürler olsun hamileliğim beni hiç zorlamıyor. Elbette ki hamileliğin ufak cilveleri oluyor. Ama çok şükür yatmak zorunda kalmadım. O zaman çok zorlanırdım diye düşünüyorum. Daha kötü gebelik yaşayan annelerin Allah yardımcısı olsun" yanıtını verdi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeklere ve annelere özel bir çalışmanın sinyallerini veren ve merak uyandıran Özbey, "Ben zaten uzun zamandır bir şeyler yapmak istiyordum. Sağ olsun kızım da el verdi. Her kadının çalışması gerektiğini hep söylüyorum. Bebekler için annelerin hayatını kolaylaştırabilecek, onları ve bebeklerini mutlu edebilecek güzel işler yapmaya çalışıyoruz" dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Özbey, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Doktor karı kocanın koronavirüs kavgası karakolda bitti!

İLİŞKİLİ HABER

Doktor karı kocanın koronavirüs kavgası karakolda bitti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0