Doktor karı kocanın koronavirüs kavgası karakolda bitti!

Doktor karı koca arasındaki kavga bu kez koronavirüs yüzünden oldu. Daha öncede tartışıp ayrılan çift bu kez koronavirüs nedeniyle karakolluk oldu. Pozitif çıkan kadın doktor eşinin yüzüne tükürdüğü iddia edildi.

Samsun'da yaşanan olayda Emniyete başvuran Doktor M.O eşinden şikayetçi oldu. Daha önce ise Şanlıurfa'da yaşarken tartışan çift yine darp nedeniyle karakolluk olmuştu. Şanlıurfa'da görev yapan kadın doktor F.İ rahatsızlanmaya başlayınca Samsun'a giden eşi M.O'nun yanında gitti. Burada karı koca koronavirüs testi yaptırdı.

doktor eşi tarafından darp edilen doktor

doktor eşi tarafından darp edilen doktor

Pozitif çıkan F.İ'nin kriz geçirdiği söylendi. Sinir krizi geçirdiği esnada eşine tükürerek 'sen de pozitif ol' dediği iddia edildi. Doktor M.O karakolda o anları işte bu sözlerle anlattı:

"Eşim birkaç gündür rahatsızdı. Onunla birlikte korona virüs testi yaptırdık. Onun testi pozitif, benimki negatif çıktı. Eve geldik, kendisine evde bakıyordum. Bugün saat 13.00 gibi uyandı. Bugün de benim doğum günümdü. Ablam arayarak doğum günümü kutladı. Vay 'niye seni aradılar. Benim hakkımda mı konuşuyorsunuz' dedi.

Marketten gidip bir şeyler alıp geldim. Aldıklarımı gibi benim kafama fırlattı. 'Sen beni hastaneye mi yatırmaya çalışıyorsun. Benden kurtulmaya mı çalışıyorsun' diyerek cinnet geçirdi. 'Ben pozitif oldum, sen de pozitif olacaksın' diyerek yüzüme tükürdü."

Hemen polise başvuran doktor önceden de yaşadıkları olayları da bildirdi. Eşinin sürekli kendisine psikolojik ve fiziksel şiddetlerde bulunduğunu söyleyen M.O "Ben de kendisinden şikâyetçi oldum. Kendisi şu anda evde karantinada, uzaklaştırma kararı aldırdım.Can güvenliğim tehlikede. Daha önceden de böyle şeyler oluyordu, beni darp ediyordu. Gidip 'beni darp etti' diye şikayet ediyordu. En son beni şikayet ettiğinde kendi özgür ifadesiyle ifadesini geri aldı. Vicdan azabı çekti, 'ben yalan ifade verdim. Sadece kadınlara değil bu ülkede erkeklere de şiddet uygulanıyor. Bunun göz ardı edilmemesini istiyorum. Şikayetçiyim ve davamdan dönmeyeceğim" şeklinde konuştu. 

Seksenler'in Elvan'ı Begüm Öner'in verdiği kilo sonrası değişimi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in Elvan'ı Begüm Öner'in verdiği kilo sonrası değişimi şaşırttı!
Şarkıcı Merve Özbey'den hamilelik pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Merve Özbey'den hamilelik pozu!
Hem güzel hem zeki! İngiltere'nin güzeli Carina Tyrell koronaya karşı aşı geliştiriyor

İLİŞKİLİ HABER

Hem güzel hem zeki! İngiltere'nin güzeli Carina Tyrell koronaya karşı aşı geliştiriyor

BİR YORUM YAPIN 14

cengiz 3 yıl önce

Ne kadın kadınlığını biliyor; ne erkek erkekliğini...iş tamamen belden aşağı odaklandığı için evlilik müessesesi de aile yapısı da bozuldu ...oysa güzellik sadece suret değildir asıl mesele sirettir. Gençler...bir bayanın sosyal medya hesabı var ve buradaki gibi resimler paylaşıyorsa...aman diyeyim yaklaşmayın... Yakmayın hayatınızı...sosyal mesafenizi her yerde koruyun.

Başkan 3 yıl önce

Arkadas kadın çok fena adam sessiz adama acidim

Toplam 3 beğeni

selocan 3 yıl önce

nasıl okumuş bu kadın neresiyle okumuş nasıl yemin etmiş

Toplam 3 beğeni

Umuttt 3 yıl önce

Kocası manyaģin teki bilip bilmeden yorum yapmayın

Toplam 1 Beğeni

Huuu reissss 3 yıl önce

Şiddet gören masum doktor. Yetkililere bundan sesleniyoruz: Erkek hakları derneğinin biran önce kurulmasını

Toplam 3 beğeni

Hakan 3 yıl önce

Ee kadınlara bu kadar yol verilirse olacağı bu erkekler yakında ayak altında olur göreceksiniz bunların hep sini gören meclisteki erkek zibidiler kadınlar için çıkarılan yasalara el kaldırın siz.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun